Browsing by Author Pinto, Edgar
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2009 | Formação de aminas aromáticas heterocíclicas em salmão (Salmo Salar) grelhado: influência do tipo de carvão utilizado | Viegas, Olga; Mariano, I.; Pinto, Edgar; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2020 | Impact of food replacements within a meal in the nutrients profile and quality indices | Silva, Marta; Ribeiro, Mafalda; Viegas, Olga; Martins, Zita; Casal, Susana; Mendes, Eulália; Faria, Miguel; Pinto, Edgar; Ferreira, Isabel.M. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2010 | INFLUENCE OF DIFFERENT EXTRACTION CONDITIONS AND SAMPLE PRETREATMENTS ON QUANTIFICATION OF NITRATE AND NITRITE IN SPINACH AND LETTUCE | Pinto, Edgar; Petisca, Catarina; Amaro, Luis; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Artigo em Revista Científica Internacional |
2009 | Preservação de amostras vegetais para doseamento de nitratos por HPLC/UV | Petisca, Catarina; Pinto, Edgar; Amaro, I.; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2009 | Quantificação de aminas aromáticas heterocíclicas em frango de churrasco | Pinto, Edgar; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2009 | Quantification of nitrate and nitrite in spinach and lettuce by reverse-phase high performance liquid chromatography/UV | Pinto, Edgar; Petisca, Catarina; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |