Browsing by Author Pinto, E.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 8 to 14 of 14 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2018Lichen xanthones as models for new antifungal agentsResende, D.I.S.P.; Pereira-Terra, P.; Inácio, A.S.; Da Costa, P.M.; Pinto, E.; Sousa, E.; Pinto, M.M.M.Artigo em Revista Científica Internacional
2011Novel methods for food-safety evaluationMelo, A.; Oliveira, B.; Petisca, Catarina; Soares, C.; Mendes, E.; Pinto, E.; Ferreira, Isabel; Fernandes, J.; Faria, M.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Cunha, S.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2023Nutritional Behaviour and Growth Pattern of Portuguese Infants and Toddlers (0-36 Months). The Alert of EPACI PortugalRêgo, C.; Lopes, C.; Pinto, E.; Nazareth, M.; Nascimento, M.; Graça, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Optimization of SPE extraction and chromatographic conditions for polycyclic aromatic hydrocarbons in barbequed muscle foodsViegas, Olga; Pinto, E.; Novo, P.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Small and Large for Gestational Age Children Have Different Eating Behaviours at 6 Months of AgeOliveira, A.; Pinto, E.; Moreira, Pedro; Santos, A.C.; Barros, H.; Lopes, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Targeting antimicrobial drug resistance with marine natural productsBarbosa, F.; Pinto, E.; Kijjoa, A.; Pinto, M.; Sousa, E.Artigo em Revista Científica Internacional
2013THE MEDITERRANEAN DIET IN THE ALGARVE (PORTUGAL)Mateus, M.; Pinto, E.; Graça, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional