Browsing by Author Pinho, Olívia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 222 to 236 of 236 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2020Table olives and health: a reviewRocha, J; Borges, Nuno; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2010Tandem-solid phase extraction followed by gas chromatography-mass spectroscopy for quantification of pesticides in groundwaters from infiltration galleriesMelo, Armindo; Mansilha, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Tandem-solid phase extraction followed by gas chromatography-mass spectroscopy for quantification of pesticides in groundwaters from infiltration galleriesMelo, Armindo; Mansilha, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2013TEXTURE AND COLOR OF BREAD: INFLUENCE OF beta-GLUCANS ADDITIONGalardo, A.; Barbosa, I.; Erben, M.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010The effect of temperature on total phenolics and antioxidant activity of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides)Amaro, Luís; Almeida, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2021The occurrence of accidents and injury in mining shift worker influenced by food intake, a short reviewAndaque, GA; Pinho, Olívia; Baptista, JS; Castelo Branco, J; Nunes, EArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2021The Price of Homemade Street Food in Central Asia and Eastern Europe: Is There a Relation with Its Nutritional Value?Albuquerque, G; Sousa, S; Gelormini, M; De Morais, IL; Casal, S; Pinho, Olívia; Damasceno, A; Moreira, Pedro; Breda, J; Lunet, N; Padrão, PatríciaArtigo em Revista Científica Internacional
2018The street food trade in Dushanbe, Tajikistan: nutritional value of homemade and industrial foodAlbuquerque, G.; Gelormini, M.; Morais, I.; Damasceno, A.; Casal, S.; Pinho, Olívia; Jewell, J.; Breda, J.; Moreira, Pedro; Lunet, N.; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Tremoço (Lupinus albus): composição nutricional, propriedades nutraceuticas e aplicações na indústria alimentarOliveira, Leandro; Afonso, Cláudia; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021Ultra-processed food intake and daily sodium intake: Preliminary results from IMC Salt StudyAnjos, Inês; Moreira, Pedro; Abreu, Sandra; Santos, Tânia; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Gonçalves, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Uv/Vis spectrometry for evaluation of chemical interaction between HMF and lysine / BSAPetisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Murkovic, M.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014Valuation of brewer's spent grain using a fully recyclable integrated process for extraction of proteins and arabinoxylansVieira, E.; Rocha, A.; Coelho, E.; Pinho, Olívia; Saraiva, J.; Ferreira, I.; Coimbra, M.Artigo em Revista Científica Internacional
2009Volatile fraction of DOP "Castelo Branco" cheese: Influence of breedFerreira, Isabel; Pinho, Olívia; Sampaio, PauloArtigo em Revista Científica Internacional
2014Weight, height and BMI self-reported and assessed: What Portuguese saidPinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Franchini, Bela; Afonso, Cláudia; Moreira, Pedro; Teixeira, Vitor Hugo; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, JPL; Veríssimo, M.T.; Oliveira, Bruno; Almeida, Maria Daniel Vaz de; Correia, FloraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2021Western Dietary Pattern Antioxidant Intakes and Oxidative Stress: Importance During the SARS-CoV-2/COVID-19 PandemicTrujillo Mayol, I; Guerra Valle, M; Casas Forero, N; Sobral, MMC; Viegas, Olga; Alarcon Enos, J; Ferreira, IMPLVO; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional