Browsing by Author Pinho, Olívia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 139 to 158 of 168 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2012Saccharomyces cerevisiae brewing biomass as a promising sourceof nucleotides for flavour enhancers productionVieira, Elsa; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Brandão, TiagoResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Salt content of soups served in school canteens from Porto andAlfândega da FéCamelo, S.; Amaro, Luís; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2009Screening of furans in aromatized coffee samples by SPME-GC-MS: comparison with conventional coffeePetisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Screening of hydroxymethylfurfural and furfural in different types of beerPrucha, M.; Dias, K.; Ferreira, A.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2018Sensory preference as a valuable tool to establish salt reduction in breadMonteiro, Célia; Martins, Z.; Pinho, Olívia; Gonçalves, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2017Sensory preference of fiber enriched wheat breads, correlation with color and crumb structurePinho, Olívia; Martins, Z.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Simultaneous QuEChERS and DLLME extraction of pesticides in tomato samplesMelo, Armindo; Pinho, Olívia; Mansilha, Catarina; Isabel FerreiraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Simultaneous QuEChERS and DLLME extraction of pesticides in tomato samplesMelo, A.; Mansilha, C.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Sodium and Potassium Content of Meals Served in University CanteensBarbosa, M; Fernandes, A; Gonçalves, C; Pena, M; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2016Sodium and potassium urinary excretion and dietary intake: A cross-sectional analysis in adolescentsGonçalves, Carla; Abreu,Sandra; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Graça, Pedro; Breda, João; Santos, Rute; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2015Sodium content of bread from bakeries and traditional markets in Maputo, MozambiqueSilva, Vânia; Padrão, Patrícia; Novela, Célia; Damasceno, Albertino; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Lunet, NunoArtigo em Revista Científica Internacional
2012Sodium quantification in meals: from methodology to diagnosisResende, Carolina; Rodrigues, Sara; Pinho, Olívia; Graça, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2003Solid-phase microextraction of volatile compounds in "Terrincho" ewe cheese - Comparison of different fibersPinho, Olívia; Pérès, Cristopher; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2015Stages of change towards healthy eating by Portuguese senior populationAfonso, Cláudia; Poinhos, Rui; Pinhão, Sílvia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Durão, C; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima ,Reis JP; Veríssimo, MT; Correia, Flora; Almeida, Maria DanielArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015Street Food Environment in Maputo (STOOD Map): a Cross-Sectional Study in MozambiqueGelormini, M.; Damasceno, A.; Lopes, S.; Malo, S.; Chongole, C.; Muholove, P.; Casal, S.; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Padrão, Patrícia; Lunet, NunoArtigo em Revista Científica Internacional
2018Street food in Maputo, Mozambique: Availability and nutritional value of homemade foodsSousa, S; Gelormini, M; Damasceno, A; Lopes, SA; Maló, S; Chongole, C; Muholove, P; Casal, S; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Lunet, N; Padrão, PatríciaArtigo em Revista Científica Internacional
2018Street food in Maputo, Mozambique: availability and nutritional value of homemade foods.Sousa, S.; Gelormini, M.; Damasceno, A.; Lopes, S.A.; Maló, S.; Chongole, C.; Muholove, P.; Casal,S.; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Lunet N; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Study of an antioxidant-rich blend marinade to minimize de formation of heterocyclic aminesViegas, Olga; Amaro, Luís; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Study of dissipation behaviour of pesticides in lettuceMelo, Armindo; Mansilha, Catarina; Aguiar, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2010Study of dissipation behaviour of pesticides in lettuceMelo, Armindo; Mansilha, Catarina; Aguiar, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional