Browsing by Author Pinho, Olívia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 134 to 153 of 168 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2013Reducing added salt in vegetable soup: hedonic impact in elderly and pre-school childrenGonçalves, Carla; Monteiro, Sérgio; Padrão, Patrícia; Rocha, Ada; Abreu, Sandra; Pinho, Olívia; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014Reducing the salt content in meat rissoles and its acceptability by the consumerDelgado, J.; Lemos, Andreia; Poinhos, Rui; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Reduction of Heterocyclic Aromatic Amines formation in pan-friedmeat by red wine and pilson beerPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Retention of fat in fried potatoes with different cutsPádua, Inês; Freitas, Dóris; Araújo, Daniela; Luz, Ricardo; Padrão, Patrícia; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2014Ritmo circadiano de ingestão dos portuguesesPinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Gonçalves, M.; Melim, D.; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Oliveira, B.; Teixeira, Vitor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, Catarina; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima Reis, J.P.; Veríssimo, T.I; Almeida, Maria Daniel Vaz de; Correia, FloraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Saccharomyces cerevisiae brewing biomass as a promising sourceof nucleotides for flavour enhancers productionVieira, Elsa; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Brandão, TiagoResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Salt content of soups served in school canteens from Porto andAlfândega da FéCamelo, S.; Amaro, Luís; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2009Screening of furans in aromatized coffee samples by SPME-GC-MS: comparison with conventional coffeePetisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Screening of hydroxymethylfurfural and furfural in different types of beerPrucha, M.; Dias, K.; Ferreira, A.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2018Sensory preference as a valuable tool to establish salt reduction in breadMonteiro, Célia; Martins, Z.; Pinho, Olívia; Gonçalves, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2017Sensory preference of fiber enriched wheat breads, correlation with color and crumb structurePinho, Olívia; Martins, Z.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Simultaneous QuEChERS and DLLME extraction of pesticides in tomato samplesMelo, Armindo; Pinho, Olívia; Mansilha, Catarina; Isabel FerreiraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Simultaneous QuEChERS and DLLME extraction of pesticides in tomato samplesMelo, A.; Mansilha, C.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Sodium and Potassium Content of Meals Served in University CanteensBarbosa, M; Fernandes, A; Gonçalves, C; Pena, M; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2016Sodium and potassium urinary excretion and dietary intake: A cross-sectional analysis in adolescentsGonçalves, Carla; Abreu,Sandra; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Graça, Pedro; Breda, João; Santos, Rute; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2015Sodium content of bread from bakeries and traditional markets in Maputo, MozambiqueSilva, Vânia; Padrão, Patrícia; Novela, Célia; Damasceno, Albertino; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Lunet, NunoArtigo em Revista Científica Internacional
2012Sodium quantification in meals: from methodology to diagnosisResende, Carolina; Rodrigues, Sara; Pinho, Olívia; Graça, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2003Solid-phase microextraction of volatile compounds in "Terrincho" ewe cheese - Comparison of different fibersPinho, Olívia; Pérès, Cristopher; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2015Stages of change towards healthy eating by Portuguese senior populationAfonso, Cláudia; Poinhos, Rui; Pinhão, Sílvia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Durão, C; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima ,Reis JP; Veríssimo, MT; Correia, Flora; Almeida, Maria DanielArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015Street Food Environment in Maputo (STOOD Map): a Cross-Sectional Study in MozambiqueGelormini, M.; Damasceno, A.; Lopes, S.; Malo, S.; Chongole, C.; Muholove, P.; Casal, S.; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Padrão, Patrícia; Lunet, NunoArtigo em Revista Científica Internacional