Browsing by Author Pinho, Olívia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 75 to 94 of 168 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2006Headspace solid-phase microextraction (SPME) in combination with GC/MS for quantification of volatile compounds in food matricesFerreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2012Headspace solid-phase Microextraction of Volatile and furanic Compounds in Coated Fish Sticks: Effect of the Extraction TemperaturePérez-Palacios, M.T.; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015Health and food choice among free-living portuguese seniorsAfonso, Cláudia; Poinhos, Rui; Pinhão, Sílvia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Durão, C.; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, Jose; Veríssimo, T.; Correia, Flora; Almeida, Maria DanielResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Heterocyclic Aromatic Amine Formation in Barbecued Sardines (Sardina pilchardus) and Atlantic Salmon (Salmo salar)Costa, Mariana; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2009Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar)Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fishMelo, Armindo; Petisca, Catarina; Costa, M.; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008HPLC separation and quantification of catechins in green tea home prepared: comparison with commercial soft drinksPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Hydroxymethylfurfural and furfural in different types of beerPrucha, Mafalda; Dias, K.; Ferreira, A.; Viegas, Olga; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015IMC, Ingestão Energética e Nutricional da População Portuguesa AdultaPinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Oliveira, Bruno; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Durão, C; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima ,Reis JP; Veríssimo, MT; Almeida, Maria Daniel; Correia, FloraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015IMC, ingestão energética e nutricional da população portuguesa adultaPinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Oliveira, Bruno; Teixeira, Vitor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, C.; Pinho, Olívia; Reis, J.P. Lima; Veríssimo, M.T.; Almeida, Maria Daniel Vaz de; Correia, FloraResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012Impact of intensive horticulture practices on groundwater content of nitrates, sodium, potassium, and pesticidesMelo, A; Pinto, E; Ana Aguiar; Mansilha, C; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2018Impact of salt reduction on bread physicochemical properties and crumb colour and structureMonteiro, Célia; Martins, Z.; Pinho, Olívia; Gonçalves, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Influence of B-glucans addition on texture and color of homemade breadBarbosa, Inês; Gallardo, Anabella; Erben, Melina; Henriques, Clarisse; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008Influence of beer antioxidative properties on the formation of the heterocyclic amine PhIP in grilled beefMelo, Armindo; Costa, Mariana; Eça, Rosário; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012Influence of charcoal type on polycyclic aromatic hydrocarbonformation in barbequed muscle foodsNovo, P.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Influence of Cultivar and Storage Conditions in Anthocyanin Content and Radical-Scavenging Activity of Strawberry JamsAmaro, L.F.; Soares, M.T.; Pinho, C.; Almeida, I.F.; Ferreira, I.M.P.L.V.O.; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2018Influence of diet pattern on bioacessibility and absorption of heterocyclic aromatica amines and polycyclic aromatic hydrocarbonsMartins, Z.; Pinto, E.; Almeida, A.A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010INFLUENCE OF DIFFERENT EXTRACTION CONDITIONS AND SAMPLE PRETREATMENTS ON QUANTIFICATION OF NITRATE AND NITRITE IN SPINACH AND LETTUCEPinto, Edgar; Petisca, Catarina; Amaro, Luis; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2009Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and flavour of pan-fried beefQuelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Influence of processing in food bioactive compoundsCosta, A.; Sousa, A.; Oliveira, B.; Oliveira, C.; Nunes, E.; Ferreira, Isabel; Almeida, I.; Pinho, Olívia; Alves, R.; Casal, S.; Visnevschi-Necrasova, T.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional