Browsing by Author Pinho, Olívia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 19 to 38 of 168 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2015Beverages intake and hydration status in adolescentsGonçalves, C.; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Pinho, Olívia; Graça, Pedro; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Biogenic amine contents in hen egg yolk: influence of shelf-life storageRamos, Bárbara; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2006Biogenic Amines in Portuguese Traditional Foods and Wines: a reviewFerreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2015BMI, energy and in the portuguese populationPinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Brewer's Saccharomyces yeast biomass: characteristics and potential applicationsFerreira, Isabel; Pinho, Olívia; Vieira, E.; Tavarela, J.Artigo em Revista Científica Internacional
2009Brewing practices to maximise levels of catechins and othercompounds with functional properties in Azorean green teainfusions: comparison with composition of canned greentea drinksPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2018Can lycopene be considered an effective protection against cardiovascular disease?Costa Rodrigues, J; Pinho, Olívia; Monteiro, PRRArtigo em Revista Científica Internacional
2009Caracterização da eficiência anti-radicalar e do teor em compostos fenólicos totais do espinafre da Nova Zelândia (Tetragonia Tetragonioides)Amaro, Luís; Almeida, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012Caracterização estato-ponderal de crianças e adolescentes numa amostra representativa da população portuguesaOliveira, Bruno; Poínhos, Rui; Afonso, Claúdia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, Catarina; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, J.P.L.; Veríssimo, M.T.; Correia, Flora; Almeida, Maria DanielResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2018Caracterização nutricional da farinha do fruto Strychnous madagascariensis: comparação das farinhas produzidas na comunidade vs laboratórioChemane, S.; Casal, S.; Khan, M.; Pinho, Olívia; Viegas, OlgaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Changes of yolk biogenic amine concentrations during storage of shell hen eggsRamos, Bárbara; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2004Chemical, physical, and sensorial characteristics of "Terrincho" ewe cheese: Changes during ripening and intravarietal comparisonPinho, Olívia; Mendes, Eulália; Alves, M.; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2014Circadian energy intake of the PortuguesePinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Afonso, Cláudia; Moreira, Pedro; Teixeira, Vitor Hugo; Durão, Catarina; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima Reis, J.P.; Veríssimo, M.T.; Oliveira, Bruno; Gonçalves, S.; Melim, D.; Almeida, Maria Daniel Vaz de; Correia, FloraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Comparison of different SPME fibber coating for extraction of pesticides in lettuce by HPLC/DADMelo, Armindo; Pinho, Olívia; Mansilha, Catarina; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Corrigendum to "Protective effects of xanthohumol against the genotoxicity of heterocyclic aromatic amines MeIQx and PhIP in bacteria and in human hepatoma (HepG2) cells (vol 50, pg 949, 2012)"Viegas, Olga; Bojana Zegura; Marko Pezdric; Matjaz Novak; Ferreira, Isabel M P L V O; Pinho, Olívia; Metka FilipicOutra Publicação em Revista Científica Internacional
2013Corrigendum to "Protective effects of xanthohumol against the genotoxicity of heterocyclic aromatic amines MeIQx and PhIP in bacteria and in human hepatoma (HepG2) cells (vol 50, pg 949, 2012)"Viegas, Olga; Zegura, Bojana; Pezdric, Marko; Novak, Matjaz; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia; Filipic, MetkaArtigo em Revista Científica Internacional
2011Creation of a condiment for seasoning meat before cooking to minimize the formation of carcinogenic compoundsAmaro, Luís; Viegas, Olga; Mariano, I.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2010Degradation of anthocyanins and anthocyanidins in blueberry jamsQueirós, F.; Oliveira, Carla; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2009Detection and quantification of selected endocrine disruptors in drinking water supplies in the North of PortugalMansilha, Catarina; Tavares, A.; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia; Domingues, V.; Gameiro, P.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012Determinantes da saúde e escolha alimentar em idosos portuguesesAfonso, Cláudia; Pinhão, Sílvia; Poínhos, Rui; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, Catarina; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, J.P.L.; Veríssimo, M.T.; Correia, Flora; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Nacional