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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2015 | Health and food choice among free-living portuguese seniors | Afonso, Cláudia; Poinhos, Rui; Pinhão, Sílvia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Durão, C.; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, Jose; Veríssimo, T.; Correia, Flora; Almeida, Maria Daniel | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2009 | Heterocyclic Aromatic Amine Formation in Barbecued Sardines (Sardina pilchardus) and Atlantic Salmon (Salmo salar) | Costa, Mariana; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Artigo em Revista Científica Internacional |
2009 | Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar) | Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2009 | Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fish | Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Costa, M.; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2021 | High Adherence to Mediterranean Diet Is Not Associated with an Improved Sodium and Potassium Intake | Viroli, G; Gonçalves, C.; Pinho, Olívia; Silva, T..; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro | Artigo em Revista Científica Internacional |
2008 | HPLC separation and quantification of catechins in green tea home prepared: comparison with commercial soft drinks | Petisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2013 | Hydroxymethylfurfural and furfural in different types of beer | Prucha, Mafalda; Dias, K.; Ferreira, A.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2015 | IMC, ingestão energética e nutricional da população portuguesa adulta | Pinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Oliveira, Bruno; Teixeira, Vitor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, C.; Pinho, Olívia; Reis, J.P. Lima; Veríssimo, M.T.; Almeida, Maria Daniel Vaz de; Correia, Flora | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2015 | IMC, Ingestão Energética e Nutricional da População Portuguesa Adulta | Pinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Oliveira, Bruno; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Durão, C; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima ,Reis JP; Veríssimo, MT; Almeida, Maria Daniel; Correia, Flora | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
2022 | Impact of an innovative equipment to monitor and control salt usage during cooking at home on salt intake and blood pressure: Randomized controlled trial iMC SALT | Santos, T.; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Abreu S.; Esteves, S.; Oliveira, L.; Norton, P.; Rodrigues, M.; Ndrio, A.; Gonçalves, C. | Artigo em Revista Científica Internacional |
2022 | Impact of an intervention to reduce salt consumption on individual obesity indicators | Santos, Tânia; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Gonçalves, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2012 | Impact of intensive horticulture practices on groundwater content of nitrates, sodium, potassium, and pesticides | Melo, A; Pinto, E; Ana Aguiar; Mansilha, C; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Artigo em Revista Científica Internacional |
2021 | Impact of salt reduction on bread on sensory preference and physicochemical parameters | Monteiro, C; Martins, ZE; Pinho, Olívia; Gonçalves, C | Artigo em Revista Científica Internacional |
2018 | Impact of salt reduction on bread physicochemical properties and crumb colour and structure | Monteiro, Célia; Martins, Z.; Pinho, Olívia; Gonçalves, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2022 | In vitro gastric bioaccessibility of avocado peel extract in beef and soy-based burgers and its impact on Helicobacter pylori risk factors | Trujillo-Mayol I.; Viegas, Olga; Sobral M.M.C.; Casas-Forero N.; Fiallos N.; Pastene-Navarrete E.; Faria M.A.; Alarcón-Enos J.; Pinho, Olívia; Ferreira I.M.P.L.V.O. | Artigo em Revista Científica Internacional |
2021 | Incorporation of avocado peel extract to reduce cooking-induced hazards in beef and soy burgers: A clean label ingredient | Trujillo Mayol, I; Madalena C. Sobral, M; Viegas, Olga; Cunha, SC; Alarcón Enos, J; Pinho, Olívia; Ferreira, IM | Artigo em Revista Científica Internacional |
2013 | Influence of B-glucans addition on texture and color of homemade bread | Barbosa, Inês; Gallardo, Anabella; Erben, Melina; Henriques, Clarisse; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2008 | Influence of beer antioxidative properties on the formation of the heterocyclic amine PhIP in grilled beef | Melo, Armindo; Costa, Mariana; Eça, Rosário; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2012 | Influence of charcoal type on polycyclic aromatic hydrocarbonformation in barbequed muscle foods | Novo, P.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O. | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2012 | Influence of Cultivar and Storage Conditions in Anthocyanin Content and Radical-Scavenging Activity of Strawberry Jams | Amaro, L.F.; Soares, M.T.; Pinho, C.; Almeida, I.F.; Ferreira, I.M.P.L.V.O.; Pinho, Olívia | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |