Browsing by Author Pinho, Olívia

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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2007Extraction, Detection and Quantification of Heterocyclic Aromatic Amines in Portuguese Meat Dishes by HPLC Diode ArrayViegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2017Fibre fortification of wheat bread: impact on mineral composition and bioaccessibilityMartins, ZE; Pinto, E; Agostinho Almeida; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2013Food choice among free-living Portuguese seniorsAfonso, Cláudia; Pinhão, Sílvia; Poínhos, Rui; Franchini, Bela; Teixeira, Vítor Hugo; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, J.; Veríssimo, M.; Correia F; de Almeida MDVArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009Formação de aminas aromáticas heterocíclicas em salmão (Salmo Salar) grelhado: influência do tipo de carvão utilizadoViegas, Olga; Mariano, I.; Pinto, Edgar; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Charcoal Grilled SardinesCosta, Mariana; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008Formation of heterocyclic aromatic amines in grilled meat and fish.Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012Furanic compounds in espresso coffee capsules: validation of a HSSPME GC-MS methodologyPetisca, Catarina; Martins, Z.E.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Furans and other volatile compounds in ground roasted and expresso coffee using headspace solid-phase microextractionPetisca, Catarina; Pérez-Palacios, Trinidad; Farah, Adriana; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel M. P. L. V. OArtigo em Revista Científica Internacional
2011Groundwater from Infiltration Galleries Used for Small Public Water Supply Systems: Contamination with Pesticides and Endocrine DisruptorsMansilha, Catarina; Melo, A.; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia; Domingues, V.; Pinho, C.; Gameiro, P.Artigo em Revista Científica Internacional
2006Headspace solid-phase microextraction (SPME) in combination with GC/MS for quantification of volatile compounds in food matricesFerreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2012Headspace solid-phase Microextraction of Volatile and furanic Compounds in Coated Fish Sticks: Effect of the Extraction TemperaturePérez-Palacios, M.T.; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015Health and food choice among free-living portuguese seniorsAfonso, Cláudia; Poinhos, Rui; Pinhão, Sílvia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Durão, C.; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, Jose; Veríssimo, T.; Correia, Flora; Almeida, Maria DanielResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Heterocyclic Aromatic Amine Formation in Barbecued Sardines (Sardina pilchardus) and Atlantic Salmon (Salmo salar)Costa, Mariana; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2009Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar)Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fishMelo, Armindo; Petisca, Catarina; Costa, M.; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021High Adherence to Mediterranean Diet Is Not Associated with an Improved Sodium and Potassium IntakeViroli, G; Gonçalves, C.; Pinho, Olívia; Silva, T..; Padrão, Patrícia; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2008HPLC separation and quantification of catechins in green tea home prepared: comparison with commercial soft drinksPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Hydroxymethylfurfural and furfural in different types of beerPrucha, Mafalda; Dias, K.; Ferreira, A.; Viegas, Olga; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015IMC, ingestão energética e nutricional da população portuguesa adultaPinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Oliveira, Bruno; Teixeira, Vitor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, C.; Pinho, Olívia; Reis, J.P. Lima; Veríssimo, M.T.; Almeida, Maria Daniel Vaz de; Correia, FloraResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2015IMC, Ingestão Energética e Nutricional da População Portuguesa AdultaPinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Oliveira, Bruno; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Durão, C; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima ,Reis JP; Veríssimo, MT; Almeida, Maria Daniel; Correia, FloraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional