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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2007 | Extraction, Detection and Quantification of Heterocyclic Aromatic Amines in Portuguese Meat Dishes by HPLC Diode Array | Viegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2017 | Fibre fortification of wheat bread: impact on mineral composition and bioaccessibility | Martins, ZE; Pinto, E; Agostinho Almeida; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Artigo em Revista Científica Internacional |
2013 | Food choice among free-living Portuguese seniors | Afonso, Cláudia; Pinhão, Sílvia; Poínhos, Rui; Franchini, Bela; Teixeira, Vítor Hugo; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, J.; Veríssimo, M.; Correia F; de Almeida MDV | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
2009 | Formação de aminas aromáticas heterocíclicas em salmão (Salmo Salar) grelhado: influência do tipo de carvão utilizado | Viegas, Olga; Mariano, I.; Pinto, Edgar; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2008 | Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Charcoal Grilled Sardines | Costa, Mariana; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2008 | Formation of heterocyclic aromatic amines in grilled meat and fish. | Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
2012 | Furanic compounds in espresso coffee capsules: validation of a HSSPME GC-MS methodology | Petisca, Catarina; Martins, Z.E.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O. | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2012 | Furans and other volatile compounds in ground roasted and expresso coffee using headspace solid-phase microextraction | Petisca, Catarina; Pérez-Palacios, Trinidad; Farah, Adriana; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O | Artigo em Revista Científica Internacional |
2011 | Groundwater from Infiltration Galleries Used for Small Public Water Supply Systems: Contamination with Pesticides and Endocrine Disruptors | Mansilha, Catarina; Melo, A.; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia; Domingues, V.; Pinho, C.; Gameiro, P. | Artigo em Revista Científica Internacional |
2006 | Headspace solid-phase microextraction (SPME) in combination with GC/MS for quantification of volatile compounds in food matrices | Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Artigo em Revista Científica Internacional |
2012 | Headspace solid-phase Microextraction of Volatile and furanic Compounds in Coated Fish Sticks: Effect of the Extraction Temperature | Pérez-Palacios, M.T.; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O. | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
2015 | Health and food choice among free-living portuguese seniors | Afonso, Cláudia; Poinhos, Rui; Pinhão, Sílvia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Durão, C.; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, Jose; Veríssimo, T.; Correia, Flora; Almeida, Maria Daniel | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2009 | Heterocyclic Aromatic Amine Formation in Barbecued Sardines (Sardina pilchardus) and Atlantic Salmon (Salmo salar) | Costa, Mariana; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Artigo em Revista Científica Internacional |
2009 | Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar) | Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2009 | Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fish | Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Costa, M.; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2021 | High Adherence to Mediterranean Diet Is Not Associated with an Improved Sodium and Potassium Intake | Viroli, G; Gonçalves, C.; Pinho, Olívia; Silva, T..; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro | Artigo em Revista Científica Internacional |
2008 | HPLC separation and quantification of catechins in green tea home prepared: comparison with commercial soft drinks | Petisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2013 | Hydroxymethylfurfural and furfural in different types of beer | Prucha, Mafalda; Dias, K.; Ferreira, A.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2015 | IMC, ingestão energética e nutricional da população portuguesa adulta | Pinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Oliveira, Bruno; Teixeira, Vitor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, C.; Pinho, Olívia; Reis, J.P. Lima; Veríssimo, M.T.; Almeida, Maria Daniel Vaz de; Correia, Flora | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2015 | IMC, Ingestão Energética e Nutricional da População Portuguesa Adulta | Pinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Oliveira, Bruno; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Durão, C; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima ,Reis JP; Veríssimo, MT; Almeida, Maria Daniel; Correia, Flora | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |