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Repositório Aberto da Universidade do Porto
Browsing by Author Pinho, Olívia
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Issue Date
Title
Author(s)
Type
2020
Dosing Device and Method of Operating the Dosing Device
Esteves, S.
;
Oliveira, L.
;
Teixeira, J.
;
Gonçalves, C.
;
Moreira, Pedro
;
Pinho, Olívia
;
Graça, Pedro
Patente
2010
Effect of blueberry thermal processing onanthocyanins/anthocyanidins and antioxidant activity
Oliveira, Carla
;
Amaro, Luís
;
Almeida, I.
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2008
Effect of brewing temperature and duration on green tea catechins and caffeine solubilization
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013
Effect of deep-fat fried and oven baked in battered/breaded food products
Viegas, Olga
;
Casal, S.
;
Rocha, C.
;
Gonçalves, M.
;
Pinho, Olívia
;
Alexandre, V.
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
Effect of different beer marinades on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled pork meat
Álvarez, Iria
;
Viegas, Olga
;
Carballo, E. Martínez
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013
Effect of different beer marinades on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled pork meat
Álvarez, Iria
;
Viegas, Olga
;
Carballo, E. Martínez
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Poster em Conferência Internacional
2008
Effect of green tea, red wine and beer on formation of heterocyclic aromatic amines in grilled beef: influence of sensory characteristics
Pinho, Olívia
;
Melo, Armindo
;
Viegas, Olga
;
Petisca, Catarina
;
Quelhas, Inês
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010
Effect of Kefir Grains on Digestibility of Milk proteins
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
;
Monteiro, Daniela
;
Faria, Sofia
;
Cruz, Susana
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009
Effect of marinades rich in polyphenols on formation of heterocyclic aromatic amines in pan-fried beef
Melo, Armindo
;
Quelhas, Inês
;
Petisca, Catarina
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2015
Effect of spent yeast fortification on physical parameters, volatiles and sensorial characteristics of home-made bread
Zita Emanuela Martins
;
Melina Erben
;
Anabella E Gallardo
;
Ricardo Silva
;
Ines Barbosa
;
Pinho, Olívia
;
Isabel M P L V O Ferreira
Artigo em Revista Científica Internacional
2010
Effects of Blueberry Cooking on Radical Scavenging Activity and Anthocyanins and Anthocyanidins Degradation
Oliveira, Carla
;
Amaro, Luís
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Poster em Conferência Internacional
2010
Effects of Blueberry cooking on radical Scavenging activity and Anthocyanins and anthocyanidins degradation
Oliveira, Carla
;
Amaro, Luís
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011
Enzymatic hydrolysis by commercial proteases of Brewers' spent grain proteins
Vieira, S.J.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2018
Escolhas alimentares protectoras e promotoras do sono: resumo da revisão integrativa da literatura
Cerdeira, M.
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2011
Espresso coffee: influence of roasted degree in furan composition
Petisca, Catarina
;
Perez Palacios, M.T.
;
Martins, Z.E.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009
Estabilidade das antocianinas e antocianidinas dos mirtilos após processamento térmico
Queiroz, Filipa
;
Oliveira, Carla
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Estabilidade das antocianinas e antocianidinas dos mirtilos após processamento térmico
Queirós, Filipa
;
Oliveira, Carla
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Poster em Conferência Nacional
2019
Estimated dietary intake of nitrate and nitrite from meat consumed in Fiji
Chetty, AA
;
Prasad, S
;
Pinho, Olívia
;
Morais, Cecília
Artigo em Revista Científica Internacional
2010
Ethanol retention in cooked meals containing Alcoholic Drinks
Mateus, Daniela
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022
Evaluation of satisfaction with the salt control c equipment for dosing salt for cooking in conteens
Santos, Tânia
;
Moreira, Pedro
;
Pinho, Olívia
;
Padrão, Patrícia
;
Gonçalves, Carla
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional