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Repositório Aberto da Universidade do Porto
Browsing by Author Pinho, Olívia
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Title
Author(s)
Type
2016
Determination of meat-cooking carcinogens from grilled pork by HPLC: Mitigation by beer marinades
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012
Determination of the sodium content in vegetable soups served atpublic institutions' canteens to different age groups
Gonçalves, C.
;
Silva, G.
;
Camelo, Sandra
;
Amaro, Luís
;
Teixeira, Vitor
;
Padrão, Patricia
;
Moreira, Pedro
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010
Development and validation of a HPLC/UV methodology for nitrateand nitrite quantification in vegetables
Pinto, E.
;
Petisca, Catarina
;
Amaro, Luís
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2021
Development of sustainable, healthy and crispy snacks- SH crackers
Monteiro, Eulália
;
Correia, Daniela
;
Pinto, Ana Carolina
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2023
Differences in cooking skills according to sodium and sodium potassium ratio urinary excretion
Santos, Tânia
;
Moreira, Pedro
;
Pinho, Olívia
;
Padrão, Patrícia
;
Gonçalves, Carla
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2007
Difficulties in quantification of heterocyclic aromatic amines in food
Melo, Armindo
;
Viegas, Olga
;
Petisca, Catarina
;
Eça, Rosário
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2004
Discriminate Analysis of the volatile fraction from "Terrincho" ewe cheese: Correlation with flavour characteristics
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
;
Ferreira, Margarida
Artigo em Revista Científica Internacional
2020
Dosing Device and Method of Operating the Dosing Device
Esteves, S.
;
Oliveira, L.
;
Teixeira, J.
;
Gonçalves, C.
;
Moreira, Pedro
;
Pinho, Olívia
;
Graça, Pedro
Patente
2010
Effect of blueberry thermal processing onanthocyanins/anthocyanidins and antioxidant activity
Oliveira, Carla
;
Amaro, Luís
;
Almeida, I.
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2008
Effect of brewing temperature and duration on green tea catechins and caffeine solubilization
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013
Effect of deep-fat fried and oven baked in battered/breaded food products
Viegas, Olga
;
Casal, S.
;
Rocha, C.
;
Gonçalves, M.
;
Pinho, Olívia
;
Alexandre, V.
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
Effect of different beer marinades on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled pork meat
Álvarez, Iria
;
Viegas, Olga
;
Carballo, E. Martínez
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013
Effect of different beer marinades on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled pork meat
Álvarez, Iria
;
Viegas, Olga
;
Carballo, E. Martínez
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Poster em Conferência Internacional
2008
Effect of green tea, red wine and beer on formation of heterocyclic aromatic amines in grilled beef: influence of sensory characteristics
Pinho, Olívia
;
Melo, Armindo
;
Viegas, Olga
;
Petisca, Catarina
;
Quelhas, Inês
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010
Effect of Kefir Grains on Digestibility of Milk proteins
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
;
Monteiro, Daniela
;
Faria, Sofia
;
Cruz, Susana
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009
Effect of marinades rich in polyphenols on formation of heterocyclic aromatic amines in pan-fried beef
Melo, Armindo
;
Quelhas, Inês
;
Petisca, Catarina
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2015
Effect of spent yeast fortification on physical parameters, volatiles and sensorial characteristics of home-made bread
Zita Emanuela Martins
;
Melina Erben
;
Anabella E Gallardo
;
Ricardo Silva
;
Ines Barbosa
;
Pinho, Olívia
;
Isabel M P L V O Ferreira
Artigo em Revista Científica Internacional
2010
Effects of Blueberry Cooking on Radical Scavenging Activity and Anthocyanins and Anthocyanidins Degradation
Oliveira, Carla
;
Amaro, Luís
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Poster em Conferência Internacional
2010
Effects of Blueberry cooking on radical Scavenging activity and Anthocyanins and anthocyanidins degradation
Oliveira, Carla
;
Amaro, Luís
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011
Enzymatic hydrolysis by commercial proteases of Brewers' spent grain proteins
Vieira, S.J.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional