Browsing by Author Pinho, Olívia

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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2016Determination of meat-cooking carcinogens from grilled pork by HPLC: Mitigation by beer marinadesViegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Determination of the sodium content in vegetable soups served atpublic institutions' canteens to different age groupsGonçalves, C.; Silva, G.; Camelo, Sandra; Amaro, Luís; Teixeira, Vitor; Padrão, Patricia; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Development and validation of a HPLC/UV methodology for nitrateand nitrite quantification in vegetablesPinto, E.; Petisca, Catarina; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2021Development of sustainable, healthy and crispy snacks- SH crackersMonteiro, Eulália; Correia, Daniela; Pinto, Ana Carolina; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2023Differences in cooking skills according to sodium and sodium potassium ratio urinary excretionSantos, Tânia; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Gonçalves, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2007Difficulties in quantification of heterocyclic aromatic amines in foodMelo, Armindo; Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2004Discriminate Analysis of the volatile fraction from "Terrincho" ewe cheese: Correlation with flavour characteristicsPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Ferreira, MargaridaArtigo em Revista Científica Internacional
2020Dosing Device and Method of Operating the Dosing DeviceEsteves, S.; Oliveira, L.; Teixeira, J.; Gonçalves, C.; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Graça, PedroPatente
2010Effect of blueberry thermal processing onanthocyanins/anthocyanidins and antioxidant activityOliveira, Carla; Amaro, Luís; Almeida, I.; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2008Effect of brewing temperature and duration on green tea catechins and caffeine solubilizationPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Effect of deep-fat fried and oven baked in battered/breaded food productsViegas, Olga; Casal, S.; Rocha, C.; Gonçalves, M.; Pinho, Olívia; Alexandre, V.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Effect of different beer marinades on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled pork meatÁlvarez, Iria; Viegas, Olga; Carballo, E. Martínez; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Effect of different beer marinades on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled pork meatÁlvarez, Iria; Viegas, Olga; Carballo, E. Martínez; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2008Effect of green tea, red wine and beer on formation of heterocyclic aromatic amines in grilled beef: influence of sensory characteristicsPinho, Olívia; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Quelhas, Inês; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Effect of Kefir Grains on Digestibility of Milk proteinsPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Monteiro, Daniela; Faria, Sofia; Cruz, SusanaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Effect of marinades rich in polyphenols on formation of heterocyclic aromatic amines in pan-fried beefMelo, Armindo; Quelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2015Effect of spent yeast fortification on physical parameters, volatiles and sensorial characteristics of home-made breadZita Emanuela Martins; Melina Erben; Anabella E Gallardo; Ricardo Silva; Ines Barbosa; Pinho, Olívia; Isabel M P L V O FerreiraArtigo em Revista Científica Internacional
2010Effects of Blueberry Cooking on Radical Scavenging Activity and Anthocyanins and Anthocyanidins DegradationOliveira, Carla; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2010Effects of Blueberry cooking on radical Scavenging activity and Anthocyanins and anthocyanidins degradationOliveira, Carla; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Enzymatic hydrolysis by commercial proteases of Brewers' spent grain proteinsVieira, S.J.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional