Browsing by Author Pinho, Olívia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 56 to 75 of 168 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2010Effects of Blueberry Cooking on Radical Scavenging Activity and Anthocyanins and Anthocyanidins DegradationOliveira, Carla; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2011Enzymatic hydrolysis by commercial proteases of Brewers' spentgrain proteinsVieira, S.J.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2018Escolhas alimentares protectoras e promotoras do sono: resumo da revisão integrativa da literaturaCerdeira, M.; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2011Espresso coffee: influence of roasted degree in furan compositionPetisca, Catarina; Perez Palacios, M.T.; Martins, Z.E.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Estabilidade das antocianinas e antocianidinas dos mirtilos após processamento térmicoQueiroz, Filipa; Oliveira, Carla; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Estabilidade das antocianinas e antocianidinas dos mirtilos após processamento térmicoQueirós, Filipa; Oliveira, Carla; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Nacional
2019Estimated dietary intake of nitrate and nitrite from meat consumed in FijiChetty, AA; Prasad, S; Pinho, Olívia; Morais, CecíliaArtigo em Revista Científica Internacional
2010Ethanol retention in cooked meals containing Alcoholic DrinksMateus, Daniela; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Evaluation of termal stability of cow's and donkey milk major proteins by size-exclusion and by reverserd-phase high performance liquid chromatographyMartins, Z.; Pinho, C.; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Exposure risks to carcinogens in food: formation of heterocyclic aromatic amines (HAs) and polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled muscle foodsPinto, E.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2007Extraction, Detection and Quantification of Heterocyclic Aromatic Amines in Portuguese Meat Dishes by HPLC Diode ArrayViegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2017Fibre fortification of wheat bread: impact on mineral composition and bioaccessibilityMartins, ZE; Pinto, E; Agostinho Almeida; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2013Food choice among free-living Portuguese seniorsAfonso, Cláudia; Pinhão, Sílvia; Poínhos, Rui; Franchini, Bela; Teixeira, Vítor Hugo; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, J.; Veríssimo, M.; Correia F; de Almeida MDVArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009Formação de aminas aromáticas heterocíclicas em salmão (Salmo Salar) grelhado: influência do tipo de carvão utilizadoViegas, Olga; Mariano, I.; Pinto, Edgar; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Charcoal Grilled SardinesCosta, Mariana; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008Formation of heterocyclic aromatic amines in grilled meat and fish.Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012Furanic compounds in espresso coffee capsules: validation of a HSSPME GC-MS methodologyPetisca, Catarina; Martins, Z.E.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Furans and other volatile compounds in ground roasted and expresso coffee using headspace solid-phase microextractionPetisca, Catarina; Pérez-Palacios, Trinidad; Farah, Adriana; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel M. P. L. V. OArtigo em Revista Científica Internacional
2011Groundwater from Infiltration Galleries Used for Small Public Water Supply Systems: Contamination with Pesticides and Endocrine DisruptorsMansilha, Catarina; Melo, A.; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia; Domingues, V.; Pinho, C.; Gameiro, P.Artigo em Revista Científica Internacional
2006Headspace solid-phase microextraction (SPME) in combination with GC/MS for quantification of volatile compounds in food matricesFerreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional