Browsing by Author Pinho, Olívia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 17 to 36 of 236 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2011Aplication of Chemometric Methods to assess the impact of intensive horticulture practices on groundwater content of nitrates, sodium, potassium and pesticidesPinto, E.; Melo, A.; Aguiar, A.; Mansilha, C.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Application of an acetonitrile based-extraction in processed muscle foods for the determination of 4 polycyclic aromatic hydrocarbonsSilva, M.; Viegas, O.; Cordeiro, T.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Application of statistical tools to study the perception of salt in meals served to U.Porto studentsDantas, N.; Dutra, R.; Martins, Z.; Pinto-e-Silva. M.E.; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
1998Apreciação da Qualidade dos Patés de Fígado no Mercado PortuguêsPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Vicente, Susana; Oliveira, Maria Beatriz; Ferreira, MargaridaArtigo em Revista Científica Internacional
2014Assessment of hydroxymethylfurfural and furfural in commercial bakery productsPetisca, C; Henriques, AR; Perez Palacios, T; Pinho, Olívia; Ferreira, IMPLVOArtigo em Revista Científica Internacional
2020Association between 24h urinary sodium excretion and obesity indicatorsSantos, T.; Moreira, Pedro; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Pinho, Olívia; Gonçalves, C.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2022Availability and Nutritional Composition of Street Food in Urban Central Asia: Findings From Almaty, KazakhstanAlbuquerque, G; Lança de Morais, I; Gelormini, M; Sousa, S; Casal, S; Pinho, Olívia; Damasceno, A; Moreira, Pedro; Breda, João; Lunet N; Padrão, PatríciaArtigo em Revista Científica Internacional
2020Availability and Nutritional value of street food in Almaty KazakhstanAlbuquerque, Gabriela; Morais, Inês.L.; Gelormini, Marcello; Sousa, Sofia; Casal, Susana; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Breda, João; Lunet, Nuno; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2000Avaliação da Composição Centesimal e Valor Nutricional de Alguns Queijos Portugueses Com DOPPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Escórcio, Cristina; Sousa, Sara; Peixoto, Susane; Cima, Ana; Mendes, Eulália; Ferreira, MargaridaArtigo em Revista Científica Nacional
2012Avaliação do aporte energético e nutricional e sua relação com dados antropométricos dos idosos portuguesesPinhão, Sílvia; Poínhos, Rui; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, Catarina; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, J.P.L.; Veríssimo, M.T.; Correia, Flora; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Avaliação do teor de sódio em refeições pré-confeccionadasLima, Sérgio; Costa, C.; Mina, I.; Amaro, Luís; Pereira, M.; Reis, M.; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012Avaliação estato-ponderal e da actividade física numa amostra representativa da população adulta portuguesaPoínhos, Rui; Franchini, Bela; Afonso, Claúdia; Correia, Flora; Teixeira, Vitor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, Catarina; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, J.P.L.; Veríssimo, M.T.; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2015Beverages intake and hydration status in adolescentsGonçalves, C.; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Pinho, Olívia; Graça, Pedro; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Biogenic amine contents in hen egg yolk: influence of shelf-life storageRamos, Bárbara; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2006Biogenic Amines in Portuguese Traditional Foods and Wines: a reviewFerreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2015BMI, energy and in the portuguese populationPinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Brewer's Saccharomyces yeast biomass: characteristics and potential applicationsFerreira, Isabel; Pinho, Olívia; Vieira, E.; Tavarela, J.Artigo em Revista Científica Internacional
2009Brewing practices to maximise levels of catechins and other compounds with functional properties in Azorean green tea infusions: comparison with composition of canned green tea drinksPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2018Can lycopene be considered an effective protection against cardiovascular disease?Costa Rodrigues, J; Pinho, Olívia; Monteiro, PRRArtigo em Revista Científica Internacional
2009Caracterização da eficiência anti-radicalar e do teor em compostos fenólicos totais do espinafre da Nova Zelândia (Tetragonia Tetragonioides)Amaro, Luís; Almeida, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional