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Repositório Aberto da Universidade do Porto
Browsing by Author Pinho, Olívia
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Issue Date
Title
Author(s)
Type
2013
POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEAT
Viegas, Olga
;
Pimentel, Iria
;
Pancrazio, Gaston
;
Prucha, Mafalda
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
Polycyclic aromatic hydrocarbons formation in different types of charcoal grilled meat
Viegas, Olga
;
Pancrazio, Gastón
;
Prucha, Mafalda
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Poster em Conferência Internacional
2020-06-04
Portable device and method of operation thereof for analyzing salt content in food
Arminda Alves
;
Carla Gonçalves
;
Maria João Pena
;
José Luís Moreira
;
Joaquim Gabriel Magalhães Mendes
;
Pinho, Olívia
;
Rodolfo Martins
Patente
2023
Portuguese typical starter soups: does salt reduction affect perception and sensory quality at university canteen?
Dantas, NM
;
Pinto e Silva, MEM
;
Martins, ZE
;
Dutra, RR
;
Damasceno, KSFDC
;
Pinho, Olívia
Artigo em Revista Científica Internacional
2009
Preservação de amostras vegetais para doseamento de nitratos por HPLC/UV
Petisca, Catarina
;
Pinto, Edgar
;
Amaro, I.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2017
Processing healthier, appealing and safer foods
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020
Protective effect of avocado byproducts extracts in grilled beef burgers against lipid and protein oxidation
Mayol, Igor.T.
;
Sobral, M.Madelena.
;
Viegas, Olga
;
Enos, J.Alarcón.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel.MPLVO
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013
Protective mechanism of xanthohumol against genotoxicity of heat generated compounds PhiP and MelQx in HepG2 cells
Moura, Cristina
;
Prucha, Mafalda
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013
Proteolysis of sarcoplasmic pork meat proteins evaluated by high-performance liquid chromatography
Pancrazio, Gastón
;
Vieira, Elsa
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
Proteolysis of sarcoplasmic pork meat proteins evaluated by high-performance liquid chromatography
Pancrazio, Gastón
;
Vieira, Elsa
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Poster em Conferência Internacional
2012
Proteolytic activity of surplus yeast extracts
Almeida, Tiago
;
Moura, Cristina
;
Vieira, Elsa
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
;
Carvalho, Beatriz
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020
Purchase patterns of street food in Chisinau Moldova: Results from the feedcities Project
Sousa, Sofia
;
Albuquerque, Gabriela
;
Gelormini
;
Casal, Susana
;
Pinho, Olívia
;
Moreira, Pedro
;
Breda, João
;
Lunet, Nuno
;
Padrão, Patrícia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Quanta lactose há no meu iogurte?
Borges, Tânia
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
;
Trindade, Eunice
;
Pissarra, Susana
;
Amil, Jorge
Artigo em Revista Científica Nacional
2009
Quantificação de aminas aromáticas heterocíclicas em frango de churrasco
Pinto, Edgar
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011
Quantification of endocrine disruptors and pesticides in water using weighted linear regression schemes
Melo, A.
;
Mansilha, C.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011
Quantification of furanic compounds present in expresso and aromatizes expresso coffee samples using PME GC/MS
Petisca, Catarina
;
Perez Palacios, M.T.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013
Quantification of hydroxymethylfurfural and furfural in bread by high performance liquid chromatography
Moreira, Patricia
;
Henriques, Rita
;
Petisca, Catarina
;
Viegas, Olga
;
Henriques, Clarisse
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008
Quantification of less polar HAs in grilled meat by SPME coupled to HPLC-fluorescence
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Eça, Rosário
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009
Quantification of nitrate and nitrite in spinach and lettuce by reverse-phase high performance liquid chromatography/UV
Pinto, Edgar
;
Petisca, Catarina
;
Amaro, Luís
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010
Quantification of pesticides in groundwater from infiltration galleries of small public supplies systems
Melo, Armindo
;
Mansilha, Catarina
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional