Browsing by Author Pinho, Olívia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 148 to 167 of 170 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2011Simultaneous QuEChERS and DLLME extraction of pesticides in tomato samplesMelo, A.; Mansilha, C.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Sodium and Potassium Content of Meals Served in University CanteensBarbosa, M; Fernandes, A; Gonçalves, C; Pena, M; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2016Sodium and potassium urinary excretion and dietary intake: A cross-sectional analysis in adolescentsGonçalves, Carla; Abreu,Sandra; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Graça, Pedro; Breda, João; Santos, Rute; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2015Sodium content of bread from bakeries and traditional markets in Maputo, MozambiqueSilva, Vânia; Padrão, Patrícia; Novela, Célia; Damasceno, Albertino; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Lunet, NunoArtigo em Revista Científica Internacional
2012Sodium quantification in meals: from methodology to diagnosisResende, Carolina; Rodrigues, Sara; Pinho, Olívia; Graça, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2003Solid-phase microextraction of volatile compounds in "Terrincho" ewe cheese - Comparison of different fibersPinho, Olívia; Pérès, Cristopher; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2015Stages of change towards healthy eating by Portuguese senior populationAfonso, Cláudia; Poinhos, Rui; Pinhão, Sílvia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Durão, C; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima ,Reis JP; Veríssimo, MT; Correia, Flora; Almeida, Maria DanielArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015Street Food Environment in Maputo (STOOD Map): a Cross-Sectional Study in MozambiqueGelormini, M.; Damasceno, A.; Lopes, S.; Malo, S.; Chongole, C.; Muholove, P.; Casal, S.; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Padrão, Patrícia; Lunet, NunoArtigo em Revista Científica Internacional
2018Street food in Maputo, Mozambique: Availability and nutritional value of homemade foodsSousa, S; Gelormini, M; Damasceno, A; Lopes, SA; Maló, S; Chongole, C; Muholove, P; Casal, S; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Lunet, N; Padrão, PatríciaArtigo em Revista Científica Internacional
2018Street food in Maputo, Mozambique: availability and nutritional value of homemade foods.Sousa, S.; Gelormini, M.; Damasceno, A.; Lopes, S.A.; Maló, S.; Chongole, C.; Muholove, P.; Casal,S.; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Lunet N; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Study of an antioxidant-rich blend marinade to minimize de formation of heterocyclic aminesViegas, Olga; Amaro, Luís; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Study of dissipation behaviour of pesticides in lettuceMelo, Armindo; Mansilha, Catarina; Aguiar, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2010Study of dissipation behaviour of pesticides in lettuceMelo, Armindo; Mansilha, Catarina; Aguiar, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Tandem-solid phase extraction followed by gas chromatography-mass spectroscopy for quantification of pesticides in groundwaters from infiltration galleriesMelo, Armindo; Mansilha, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2010Tandem-solid phase extraction followed by gas chromatography-mass spectroscopy for quantification of pesticides in groundwaters from infiltration galleriesMelo, Armindo; Mansilha, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013TEXTURE AND COLOR OF BREAD: INFLUENCE OF beta-GLUCANS ADDITIONGalardo, A.; Barbosa, I.; Erben, M.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010The effect of temperature on total phenolics and antioxidant activity of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides)Amaro, Luís; Almeida, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2018The street food trade in Dushanbe, Tajikistan: nutritional value of homemade and industrial foodAlbuquerque, G.; Gelormini, M.; Morais, I.; Damasceno, A.; Casal, S.; Pinho, Olívia; Jewell, J.; Breda, J.; Moreira, Pedro; Lunet, N.; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Tremoço (Lupinus albus): composição nutricional, propriedades nutraceuticas e aplicações na indústria alimentarOliveira, Leandro; Afonso, Cláudia; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010Uv/Vis spectrometry for evaluation of chemical interaction between HMF and lysine / BSAPetisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Murkovic, M.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional