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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2009 | Multiple pesticide analysis in lettuce by HPLC-Diode array | Melo, Armindo; Pinho, Olívia; Mansilha, Catarina; Ferreira, Isabel | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2011 | Novel methods for food-safety evaluation | Melo, A.; Oliveira, B.; Petisca, Catarina; Soares, C.; Mendes, E.; Pinto, E.; Ferreira, Isabel; Fernandes, J.; Faria, M.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Cunha, S. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2022 | Nutritional Characterization of Strychnos madagascariensis Fruit Flour Produced by Mozambican Communities and Evaluation of Its Contribution to Nutrient Adequacy | Chemane, SSI; Ribeiro, M; Pinto, E; Pinho, SCM; Martins, ZS; Agostinho Almeida; Ferreira, IMPLVO; Khan, M; Pinho, Olívia; Susana Casal; Viegas, Olga | Artigo em Revista Científica Internacional |
2022 | Nutritional content of the street food purchased in Chisinau, Moldova: Opportunity for policy action | Sousa, S; Albuquerque, G; Gelormini, M; Casal, S; Pinho, Olívia; Damasceno, A; Moreira, Pedro; Breda, João; Lunet, N; Padrão, Patrícia | Artigo em Revista Científica Internacional |
2020 | Nutritional value bioactive compounds and antioxidant activity characterization of strychnous madagascariensis fruits from Mozambique | Chemane, Sandra.S.; Real, Catarina.Vila.; Casal, Susana; Khan, Maida; Gomes, Ana.M.P; Pinho, Olívia; Viegas, Olga | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2019 | Nutritional Value of Strychnousmadagascariensis Fruit and Flour | Chemane, S.; Mendes, E.; Casal, S.; Khan, M.; Pinho, Olívia; Viegas, Olga | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2009 | O ABC dos gelados | Pinho, Olívia; Vieira, Elsa; Ferreira, Teresa | Publicação Didática |
2023 | Older Adults living in the community of the district of Porto: Social Support Network and food-Related Quality of Life | Fernandes, Ana Campos; Bárbara, Pereira; Franchini, Bela; Cunha, Luís; Pinho, Olívia; Morais, Cecília | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2010 | Optimization of a HE-SPME-GC/MS method for screening of volatile compounds in espresso coffee | Petisca, Catarina; Farah, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
2011 | Optimization of SPE extraction and chromatographic conditions for polycyclic aromatic hydrocarbons in barbequed muscle foods | Viegas, Olga; Pinto, E.; Novo, P.; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2011 | Optimization of SPE extraction of polycyclic aromatic hydrocarbon in barbequed muscle foods | Viegas, Olga; Novo, P.; Mariano, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
2022 | Patterns of Street Food Purchase in Cities From Central Asia | Sousa, S; de Morais, IL; Albuquerque, G; Gelormini, M; Casal, S; Pinho, Olívia; Motta, C; Damasceno, A; Moreira, Pedro; Breda, João; Lunet, N; Padrão, Patrícia | Artigo em Revista Científica Internacional |
2022 | Patterns of street food purchase in cities from Central Asia (vol 9, 925771, 2022) [correction] | Sousa, S; de Morais, IL; Albuquerque, G; Gelormini, M; Casal, S; Pinho, Olívia; Motta, C; Damasceno, A; Moreira, Pedro; Breda, João; Lunet N; Padrão, Patrícia | Outra Publicação em Revista Científica Internacional |
2014 | Peso medido e peso referido: o que dizem os portugueses | Pinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Oliveira, Bruno; Teixeira, Vitor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, Catarina; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima Reis, J.P.; Veríssimo, T.I; Almeida, Maria Daniel Vaz de; Correia, Flora | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2015 | Physical and Chemical Characteristics of Cooked Ham: Effect of Tumbling Time and Modifications during Storage | Pancrazio, G; Cunha, SC; De Pinho, PG; Loureiro, M; Ferreira, IMPLVO; Pinho, Olívia | Artigo em Revista Científica Internacional |
2022 | Pilot Study to Reduce Added Salt on a University Canteen through the Use of an Innovative Dosage Equipment | Faria, A.P.; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Santos, T.; Oliveira, L.; Esteves, S.; Pereira, J.P.; Graça, Pedro; Moreira, Pedro; Gonçalves, C. | Artigo em Revista Científica Internacional |
2013 | POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEAT | Viegas, Olga; Pimentel, Iria; Pancrazio, Gaston; Prucha, Mafalda; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
2013 | Polycyclic aromatic hydrocarbons formation in different types of charcoal grilled meat | Viegas, Olga; Pancrazio, Gastón; Prucha, Mafalda; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Poster em Conferência Internacional |
2020-06-04 | Portable device and method of operation thereof for analyzing salt content in food | Arminda Alves; Carla Gonçalves; Maria João Pena; José Luís Moreira; Joaquim Gabriel Magalhães Mendes; Pinho, Olívia; Rodolfo Martins | Patente |
2023 | Portuguese typical starter soups: does salt reduction affect perception and sensory quality at university canteen? | Dantas, NM; Pinto e Silva, MEM; Martins, ZE; Dutra, RR; Damasceno, KSFDC; Pinho, Olívia | Artigo em Revista Científica Internacional |