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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2013 | Hydroxymethylfurfural and furfural in different types of beer | Prucha, Mafalda; Dias, K.; Ferreira, A.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2015 | IMC, ingestão energética e nutricional da população portuguesa adulta | Pinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Oliveira, Bruno; Teixeira, Vitor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, C.; Pinho, Olívia; Reis, J.P. Lima; Veríssimo, M.T.; Almeida, Maria Daniel Vaz de; Correia, Flora | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2015 | IMC, Ingestão Energética e Nutricional da População Portuguesa Adulta | Pinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Oliveira, Bruno; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Durão, C; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima ,Reis JP; Veríssimo, MT; Almeida, Maria Daniel; Correia, Flora | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
2022 | Impact of an innovative equipment to monitor and control salt usage during cooking at home on salt intake and blood pressure: Randomized controlled trial iMC SALT | Santos, T.; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Abreu S.; Esteves, S.; Oliveira, L.; Norton, P.; Rodrigues, M.; Ndrio, A.; Gonçalves, C. | Artigo em Revista Científica Internacional |
2022 | Impact of an intervention to reduce salt consumption on individual obesity indicators | Santos, Tânia; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Gonçalves, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2012 | Impact of intensive horticulture practices on groundwater content of nitrates, sodium, potassium, and pesticides | Melo, A; Pinto, E; Ana Aguiar; Mansilha, C; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Artigo em Revista Científica Internacional |
2021 | Impact of salt reduction on bread on sensory preference and physicochemical parameters | Monteiro, C; Martins, ZE; Pinho, Olívia; Gonçalves, C | Artigo em Revista Científica Internacional |
2018 | Impact of salt reduction on bread physicochemical properties and crumb colour and structure | Monteiro, Célia; Martins, Z.; Pinho, Olívia; Gonçalves, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2022 | In vitro gastric bioaccessibility of avocado peel extract in beef and soy-based burgers and its impact on Helicobacter pylori risk factors | Trujillo-Mayol I.; Viegas, Olga; Sobral M.M.C.; Casas-Forero N.; Fiallos N.; Pastene-Navarrete E.; Faria M.A.; Alarcón-Enos J.; Pinho, Olívia; Ferreira I.M.P.L.V.O. | Artigo em Revista Científica Internacional |
2021 | Incorporation of avocado peel extract to reduce cooking-induced hazards in beef and soy burgers: A clean label ingredient | Trujillo Mayol, I; Madalena C. Sobral, M; Viegas, Olga; Cunha, SC; Alarcón Enos, J; Pinho, Olívia; Ferreira, IM | Artigo em Revista Científica Internacional |
2013 | Influence of B-glucans addition on texture and color of homemade bread | Barbosa, Inês; Gallardo, Anabella; Erben, Melina; Henriques, Clarisse; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2008 | Influence of beer antioxidative properties on the formation of the heterocyclic amine PhIP in grilled beef | Melo, Armindo; Costa, Mariana; Eça, Rosário; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2012 | Influence of charcoal type on polycyclic aromatic hydrocarbonformation in barbequed muscle foods | Novo, P.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O. | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2012 | Influence of Cultivar and Storage Conditions in Anthocyanin Content and Radical-Scavenging Activity of Strawberry Jams | Amaro, L.F.; Soares, M.T.; Pinho, C.; Almeida, I.F.; Ferreira, I.M.P.L.V.O.; Pinho, Olívia | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
2018 | Influence of diet pattern on bioacessibility and absorption of heterocyclic aromatica amines and polycyclic aromatic hydrocarbons | Martins, Z.; Pinto, E.; Almeida, A.A.; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2010 | INFLUENCE OF DIFFERENT EXTRACTION CONDITIONS AND SAMPLE PRETREATMENTS ON QUANTIFICATION OF NITRATE AND NITRITE IN SPINACH AND LETTUCE | Pinto, Edgar; Petisca, Catarina; Amaro, Luis; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Artigo em Revista Científica Internacional |
2009 | Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and flavour of pan-fried beef | Quelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2011 | Influence of processing in food bioactive compounds | Costa, A.; Sousa, A.; Oliveira, B.; Oliveira, C.; Nunes, E.; Ferreira, Isabel; Almeida, I.; Pinho, Olívia; Alves, R.; Casal, S.; Visnevschi-Necrasova, T. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2013 | Influence of the addition of B-glucans in the volatiles profile in homemade bread | Silva, Ricardo; Erben, Melina; Gallardo, Anabella; Henriques, Clarisse; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2009 | Influence of water characteristics on catechins and other bioactive compounds of Azorean green tea infusion | Petisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |