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Repositório Aberto da Universidade do Porto
Browsing by Author Petisca, Catarina
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Title
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Type
2011
Novel methods for food-safety evaluation
Melo, A.
;
Oliveira, B.
;
Petisca, Catarina
;
Soares, C.
;
Mendes, E.
;
Pinto, E.
;
Ferreira, Isabel
;
Fernandes, J.
;
Faria, M.
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Cunha, S.
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010
Optimization of a HE-SPME-GC/MS method for screening of volatile compounds in espresso coffee
Petisca, Catarina
;
Farah, A.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2009
Preservação de amostras vegetais para doseamento de nitratos por HPLC/UV
Petisca, Catarina
;
Pinto, Edgar
;
Amaro, I.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011
Quantification of furanic compounds present in expresso and aromatizes expresso coffee samples using PME GC/MS
Petisca, Catarina
;
Perez Palacios, M.T.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013
Quantification of hydroxymethylfurfural and furfural in bread by high performance liquid chromatography
Moreira, Patricia
;
Henriques, Rita
;
Petisca, Catarina
;
Viegas, Olga
;
Henriques, Clarisse
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008
Quantification of less polar HAs in grilled meat by SPME coupled to HPLC-fluorescence
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Eça, Rosário
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009
Quantification of nitrate and nitrite in spinach and lettuce by reverse-phase high performance liquid chromatography/UV
Pinto, Edgar
;
Petisca, Catarina
;
Amaro, Luís
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009
Reduction of Heterocyclic Aromatic Amines formation in pan-fried meat by red wine and pilson beer
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Viegas, Olga
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Screening of furans in aromatized coffee samples by SPME-GC-MS: comparison with conventional coffee
Petisca, Catarina
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010
Uv/Vis spectrometry for evaluation of chemical interaction between HMF and lysine / BSA
Petisca, Catarina
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
;
Murkovic, M.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional