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Repositório Aberto da Universidade do Porto
Browsing by Author Petisca, Catarina
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Title
Author(s)
Type
2009
Determination of AalfaC and other pyrolitic heterocyclic amines incooked meat by HPLC/FLD using extraction by SPME
Viegas, Olga
;
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010
Development and validation of a HPLC/UV methodology for nitrateand nitrite quantification in vegetables
Pinto, E.
;
Petisca, Catarina
;
Amaro, Luís
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2007
Difficulties in quantification of heterocyclic aromatic amines in food
Melo, Armindo
;
Viegas, Olga
;
Petisca, Catarina
;
Eça, Rosário
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008
Effect of brewing temperature and duration on green tea catechins and caffeine solubilization
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008
Effect of green tea, red wine and beer on formation of heterocyclic aromatic amines in grilled beef: influence of sensory characteristics
Pinho, Olívia
;
Melo, Armindo
;
Viegas, Olga
;
Petisca, Catarina
;
Quelhas, Inês
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009
Effect of marinades rich in polyphenols on formation of heterocyclic aromatic amines in pan-fried beef
Melo, Armindo
;
Quelhas, Inês
;
Petisca, Catarina
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011
Espresso coffee: influence of roasted degree in furan composition
Petisca, Catarina
;
Perez Palacios, M.T.
;
Martins, Z.E.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011
Evaluation of termal stability of cow's and donkey milk major proteins by size-exclusion and by reverserd-phase high performance liquid chromatography
Martins, Z.
;
Pinho, C.
;
Petisca, Catarina
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2007
Extraction, Detection and Quantification of Heterocyclic Aromatic Amines in Portuguese Meat Dishes by HPLC Diode Array
Viegas, Olga
;
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Eça, Rosário
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008
Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Charcoal Grilled Sardines
Costa, Mariana
;
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012
Furanic compounds in espresso coffee capsules: validation of a HSSPME GC-MS methodology
Petisca, Catarina
;
Martins, Z.E.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, I.M.P.L.V.O.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012
Furans and other volatile compounds in ground roasted and expresso coffee using headspace solid-phase microextraction
Petisca, Catarina
;
Pérez-Palacios, Trinidad
;
Farah, Adriana
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel M. P. L. V. O
Artigo em Revista Científica Internacional
2012
Headspace solid-phase Microextraction of Volatile and furanic Compounds in Coated Fish Sticks: Effect of the Extraction Temperature
Pérez-Palacios, M.T.
;
Petisca, Catarina
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, I.M.P.L.V.O.
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009
Heterocyclic Aromatic Amine Formation in Barbecued Sardines (Sardina pilchardus) and Atlantic Salmon (Salmo salar)
Costa, Mariana
;
Viegas, Olga
;
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Revista Científica Internacional
2009
Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar)
Viegas, Olga
;
Petisca, Catarina
;
Costa, Mariana
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fish
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Costa, M.
;
Viegas, Olga
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008
HPLC separation and quantification of catechins in green tea home prepared: comparison with commercial soft drinks
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010
INFLUENCE OF DIFFERENT EXTRACTION CONDITIONS AND SAMPLE PRETREATMENTS ON QUANTIFICATION OF NITRATE AND NITRITE IN SPINACH AND LETTUCE
Pinto, Edgar
;
Petisca, Catarina
;
Amaro, Luis
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Revista Científica Internacional
2009
Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and flavour of pan-fried beef
Quelhas, Inês
;
Petisca, Catarina
;
Viegas, Olga
;
Melo, Armindo
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Influence of water characteristics on catechins and other bioactive compounds of Azorean green tea infusion
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional