Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Browsing by Author Petisca, Catarina
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
Title
Issue date
Author
Submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 34
next >
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2010
Analysis of volatile compounds of Espresso coffee and powdered samples by HE-SPME-GC/MS
Petisca, Catarina
;
Farah, A.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Poster em Conferência Internacional
2010
Analysis of volatile compounds of Espresso coffee and powdered samples by HE-SPME-GC/MS
Petisca, Catarina
;
Farah, A.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009
Brewing practices to maximise levels of catechins and other compounds with functional properties in Azorean green tea infusions: comparison with composition of canned green tea drinks
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Revista Científica Internacional
2009
Determination of AalfaC and other pyrolitic heterocyclic amines incooked meat by HPLC/FLD using extraction by SPME
Viegas, Olga
;
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010
Development and validation of a HPLC/UV methodology for nitrateand nitrite quantification in vegetables
Pinto, E.
;
Petisca, Catarina
;
Amaro, Luís
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2007
Difficulties in quantification of heterocyclic aromatic amines in food
Melo, Armindo
;
Viegas, Olga
;
Petisca, Catarina
;
Eça, Rosário
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008
Effect of brewing temperature and duration on green tea catechins and caffeine solubilization
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008
Effect of green tea, red wine and beer on formation of heterocyclic aromatic amines in grilled beef: influence of sensory characteristics
Pinho, Olívia
;
Melo, Armindo
;
Viegas, Olga
;
Petisca, Catarina
;
Quelhas, Inês
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009
Effect of marinades rich in polyphenols on formation of heterocyclic aromatic amines in pan-fried beef
Melo, Armindo
;
Quelhas, Inês
;
Petisca, Catarina
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011
Espresso coffee: influence of roasted degree in furan composition
Petisca, Catarina
;
Perez Palacios, M.T.
;
Martins, Z.E.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011
Evaluation of termal stability of cow's and donkey milk major proteins by size-exclusion and by reverserd-phase high performance liquid chromatography
Martins, Z.
;
Pinho, C.
;
Petisca, Catarina
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2007
Extraction, Detection and Quantification of Heterocyclic Aromatic Amines in Portuguese Meat Dishes by HPLC Diode Array
Viegas, Olga
;
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Eça, Rosário
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008
Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Charcoal Grilled Sardines
Costa, Mariana
;
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012
Furanic compounds in espresso coffee capsules: validation of a HSSPME GC-MS methodology
Petisca, Catarina
;
Martins, Z.E.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, I.M.P.L.V.O.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012
Furans and other volatile compounds in ground roasted and expresso coffee using headspace solid-phase microextraction
Petisca, Catarina
;
Pérez-Palacios, Trinidad
;
Farah, Adriana
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel M. P. L. V. O
Artigo em Revista Científica Internacional
2012
Headspace solid-phase Microextraction of Volatile and furanic Compounds in Coated Fish Sticks: Effect of the Extraction Temperature
Pérez-Palacios, M.T.
;
Petisca, Catarina
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, I.M.P.L.V.O.
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009
Heterocyclic Aromatic Amine Formation in Barbecued Sardines (Sardina pilchardus) and Atlantic Salmon (Salmo salar)
Costa, Mariana
;
Viegas, Olga
;
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Revista Científica Internacional
2009
Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar)
Viegas, Olga
;
Petisca, Catarina
;
Costa, Mariana
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fish
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Costa, M.
;
Viegas, Olga
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008
HPLC separation and quantification of catechins in green tea home prepared: comparison with commercial soft drinks
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional