Browsing by Author Oliveira, L.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2019Clinical status assessment of older adults malnourished or at risk of malnutrition living in community. Results from the Pronutsenior Project.Oliveira, L.; Poínhos, Rui; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Clinical status, malnutrition and cardiovascular risk in older adults living in the community. Results of the PRONUTRISENIOR Project.Oliveira, L.; Poínhos, Rui; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2020Dosing Device and Method of Operating the Dosing DeviceEsteves, S.; Oliveira, L.; Teixeira, J.; Gonçalves, C.; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Graça, PedroPatente
2020Escala de actitudes frente a los alimentos funcionales: propiedades psicométricas y adaptación para uso entre adultosOliveira, L.; Poínhos, Rui; Sousa, F.; Silveira, M.G.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Factors related with food choice among older adults living in the community. Results of the PRONUTRISENIOR Project.Oliveira, L.; Poínhos, Rui; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Food-related quality of life and food choice among community living older adults. Results from the PRONUTRISENIOR projectOliveira, L.; Poínhos, Rui; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Health Status and Food Choice among Community Living Older Adults. Results from the Pronutrisenior ProjectOliveira, L.; Poínhos, Rui; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022Impact of an innovative equipment to monitor and control salt usage during cooking at home on salt intake and blood pressure: Randomized controlled trial iMC SALTSantos, T.; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Abreu S.; Esteves, S.; Oliveira, L.; Norton, P.; Rodrigues, M.; Ndrio, A.; Gonçalves, C.Artigo em Revista Científica Internacional
2021Intervention to decrease salt intake inadequacy using a control device to monitor and control salt use when cooking at home: iMC SALT preliminary resultsGonçalves, C.; Santos, T.; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Graça, Pedro; Oliveira, L.; Esteves, S.; Norton, P.; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014Lupin: Nutritional composition and applications in the food industryOliveira, L.; Torres, Duarte; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2018National Food, Nutrition, and Physical Activity Survey of the Portuguese General Population 2015-2016: Summary of ResultsLopes C; Torres, Duarte; Oliveira, A.; Severo, M.; Alarcão, V.; Guiomar, S.; Mota, J; Teixeira, P.; Rodrigues, Sara; Lobato, L.; Magalhães, V.; Correia, D.; Carvalho, C.; Pizarro, A; Marques, A.; Vilela, S.; Oliveira, L.; Nicola, P.; Soares, S.; Ramos, E.Livro
2018Newfood Project - food technologies valorization in traditional foods sectorOliveira, L.; Teixeira, G.; Torres, Duarte; Cardoso, E.L.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2018Newfood Project - food technologies valorization in traditional foods sectorOliveira, L.; Teixeira, G.; Torres, Duarte; Cardoso, E.L.Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2022Pilot Study to Reduce Added Salt on a University Canteen through the Use of an Innovative Dosage EquipmentFaria, A.P.; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Santos, T.; Oliveira, L.; Esteves, S.; Pereira, J.P.; Graça, Pedro; Moreira, Pedro; Gonçalves, C.Artigo em Revista Científica Internacional
2019Relação de patologias e problemas de saúde auto-reportados com a qualidade de vida relacionada com a alimentação. Resultados do Projeto PRONUTSENIOR.Oliveira, L.; Poínhos, Rui; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2018Relação de Variáveis Sociodemográficas Com o Estado de Saúde de Idosos a Viver em Comunidade. Resultados do Projeto PRONUTRISENIOROliveira, L.; Poínhos, Rui; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Relação dos fatores que influenciam a escolha alimentar com risco cardiovascular, estado ponderal e risco nutricional em idosos a viver na comunidade. Resultados do projeto PRONUTRISENIOROliveira, L.; Poínhos, Rui; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022Relating food choice determinants with sociodemographic variables, health status and nutritional risk among community living older adultsOliveira, L.; Poínhos, Rui; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Revista Científica Internacional
2019Sociodemographic determinants of obesity, cardiovascular risk and malnutrition among community living older adults. Results from the Pronutrisenior Project.Oliveira, L.; Poínhos, Rui; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Sources of Information about Food among Community Living Older Adults. Results From The Pronutrisenior ProjectOliveira, L.; Poínhos, Rui; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Internacional