Browsing by Author Neto, B.
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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2013 | A review of the availability and consumption of fish and seafood in Portugal | Teixeira, A.; Cavadas, A.; Rodrigues, Sara; Neto, B. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2020 | Comparação ambiental e nutricional entre a farinha de tenebrio molitor e a carne bovina na alimentação humana | Pantoja, B.; Carvalho, S.; Rocha, Ada; Rodrigues, Sara; Neto, B. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2013 | Life Cycle Assessment of fish and seafood products an overview | Cavadas, A.; Teixeira, A.; Neto, B.; Rodrigues, Sara | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2020 | Sustainability in the agrifood chain: an innovative course offered at the University of Porto | Neto, B.; Carvalho, S.; Rocha, Ada; Rodrigues, Sara | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2014 | The environmental impacts from the Portuguese fish consumption patterns: assessing cod, hake, sardine, horse mackerel, chub mackerel and salmon. | Cavadas, A.; Neto, B.; Teixeira, A.; Rodrigues, Sara | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |