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Repositório Aberto da Universidade do Porto
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Title
Author(s)
Type
2009
Heterocyclic Aromatic Amine Formation in Barbecued Sardines (Sardina pilchardus) and Atlantic Salmon (Salmo salar)
Costa, Mariana
;
Viegas, Olga
;
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Revista Científica Internacional
2009
Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar)
Viegas, Olga
;
Petisca, Catarina
;
Costa, Mariana
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fish
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Costa, M.
;
Viegas, Olga
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008
HPLC separation and quantification of catechins in green tea home prepared: comparison with commercial soft drinks
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008
Influence of beer antioxidative properties on the formation of the heterocyclic amine PhIP in grilled beef
Melo, Armindo
;
Costa, Mariana
;
Eça, Rosário
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and flavour of pan-fried beef
Quelhas, Inês
;
Petisca, Catarina
;
Viegas, Olga
;
Melo, Armindo
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Influence of water characteristics on catechins and other bioactive compounds of Azorean green tea infusion
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Interaction between heterocyclic aromatic amines and antioxidants: a food safety challenge (RIC IPG 156/07)
Petisca, Catarina
;
Eça, Rosário
;
Quelhas, Inês
;
Melo, Armindo
;
Viegas, Olga
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Multiple pesticide analysis in lettuce by HPLC-Diode array
Melo, Armindo
;
Pinho, Olívia
;
Mansilha, Catarina
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013
Proteolysis of sarcoplasmic pork meat proteins evaluated by high-performance liquid chromatography
Pancrazio, Gastón
;
Vieira, Elsa
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
Proteolysis of sarcoplasmic pork meat proteins evaluated by high-performance liquid chromatography
Pancrazio, Gastón
;
Vieira, Elsa
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Poster em Conferência Internacional
2008
Quantification of less polar HAs in grilled meat by SPME coupled to HPLC-fluorescence
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Eça, Rosário
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010
Quantification of pesticides in groundwater from infiltration galleries of small public supplies systems
Melo, Armindo
;
Mansilha, Catarina
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010
Quantification of pesticides in groundwater from infiltration galleries of small public supplies systems
Melo, Armindo
;
Mansilha, Catarina
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Poster em Conferência Internacional
2009
Reduction of Heterocyclic Aromatic Amines formation in pan-fried meat by red wine and pilson beer
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Viegas, Olga
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011
Simultaneous QuEChERS and DLLME extraction of pesticides in tomato samples
Melo, Armindo
;
Pinho, Olívia
;
Mansilha, Catarina
;
Isabel Ferreira
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010
Study of dissipation behaviour of pesticides in lettuce
Melo, Armindo
;
Mansilha, Catarina
;
Aguiar, A.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010
Study of dissipation behaviour of pesticides in lettuce
Melo, Armindo
;
Mansilha, Catarina
;
Aguiar, A.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Poster em Conferência Internacional
2010
Tandem-solid phase extraction followed by gas chromatography-mass spectroscopy for quantification of pesticides in groundwaters from infiltration galleries
Melo, Armindo
;
Mansilha, Catarina
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010
Tandem-solid phase extraction followed by gas chromatography-mass spectroscopy for quantification of pesticides in groundwaters from infiltration galleries
Melo, Armindo
;
Mansilha, Catarina
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Poster em Conferência Internacional