Browsing by Author Melo, Armindo

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 11 to 30 of 32 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Charcoal Grilled SardinesCosta, Mariana; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008Formation of heterocyclic aromatic amines in grilled meat and fish.Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009Heterocyclic Aromatic Amine Formation in Barbecued Sardines (Sardina pilchardus) and Atlantic Salmon (Salmo salar)Costa, Mariana; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2009Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar)Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fishMelo, Armindo; Petisca, Catarina; Costa, M.; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008HPLC separation and quantification of catechins in green tea home prepared: comparison with commercial soft drinksPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008Influence of beer antioxidative properties on the formation of the heterocyclic amine PhIP in grilled beefMelo, Armindo; Costa, Mariana; Eça, Rosário; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and flavour of pan-fried beefQuelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Influence of water characteristics on catechins and other bioactive compounds of Azorean green tea infusionPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Interaction between heterocyclic aromatic amines andantioxidants: a food safety challenge (RIC IPG 156/07)Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Quelhas, Inês; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Multiple pesticide analysis in lettuce by HPLC-Diode arrayMelo, Armindo; Pinho, Olívia; Mansilha, Catarina; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Proteolysis of sarcoplasmic pork meat proteins evaluated by high-performance liquid chromatographyPancrazio, Gastón; Vieira, Elsa; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Proteolysis of sarcoplasmic pork meat proteins evaluated by high-performance liquid chromatographyPancrazio, Gastón; Vieira, Elsa; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaPoster em Conferência Internacional
2008Quantification of less polar HAs in grilled meat by SPME coupled to HPLC-fluorescenceMelo, Armindo; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Quantification of pesticides in groundwater from infiltration galleries of small public supplies systemsMelo, Armindo; Mansilha, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2010Quantification of pesticides in groundwater from infiltration galleries of small public supplies systemsMelo, Armindo; Mansilha, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Reduction of Heterocyclic Aromatic Amines formation in pan-friedmeat by red wine and pilson beerPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Simultaneous QuEChERS and DLLME extraction of pesticides in tomato samplesMelo, Armindo; Pinho, Olívia; Mansilha, Catarina; Isabel FerreiraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Study of dissipation behaviour of pesticides in lettuceMelo, Armindo; Mansilha, Catarina; Aguiar, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2010Study of dissipation behaviour of pesticides in lettuceMelo, Armindo; Mansilha, Catarina; Aguiar, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional