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Repositório Aberto da Universidade do Porto
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Title
Author(s)
Type
2009
Comparison of different SPME fibber coating for extraction of pesticides in lettuce by HPLC/DAD
Melo, Armindo
;
Pinho, Olívia
;
Mansilha, Catarina
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Detection and quantification of selected endocrine disruptors in drinking water supplies in the North of Portugal
Mansilha, Catarina
;
Tavares, A.
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
;
Domingues, V.
;
Gameiro, P.
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Determination of AalfaC and other pyrolitic heterocyclic amines incooked meat by HPLC/FLD using extraction by SPME
Viegas, Olga
;
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2007
Difficulties in quantification of heterocyclic aromatic amines in food
Melo, Armindo
;
Viegas, Olga
;
Petisca, Catarina
;
Eça, Rosário
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010
Effect of blueberry thermal processing onanthocyanins/anthocyanidins and antioxidant activity
Oliveira, Carla
;
Amaro, Luís
;
Almeida, I.
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2008
Effect of brewing temperature and duration on green tea catechins and caffeine solubilization
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008
Effect of green tea, red wine and beer on formation of heterocyclic aromatic amines in grilled beef: influence of sensory characteristics
Pinho, Olívia
;
Melo, Armindo
;
Viegas, Olga
;
Petisca, Catarina
;
Quelhas, Inês
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009
Effect of marinades rich in polyphenols on formation of heterocyclic aromatic amines in pan-fried beef
Melo, Armindo
;
Quelhas, Inês
;
Petisca, Catarina
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2007
Extraction, Detection and Quantification of Heterocyclic Aromatic Amines in Portuguese Meat Dishes by HPLC Diode Array
Viegas, Olga
;
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Eça, Rosário
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008
Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Charcoal Grilled Sardines
Costa, Mariana
;
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008
Formation of heterocyclic aromatic amines in grilled meat and fish.
Costa, Mariana
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009
Heterocyclic Aromatic Amine Formation in Barbecued Sardines (Sardina pilchardus) and Atlantic Salmon (Salmo salar)
Costa, Mariana
;
Viegas, Olga
;
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Revista Científica Internacional
2009
Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar)
Viegas, Olga
;
Petisca, Catarina
;
Costa, Mariana
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fish
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Costa, M.
;
Viegas, Olga
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008
HPLC separation and quantification of catechins in green tea home prepared: comparison with commercial soft drinks
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008
Influence of beer antioxidative properties on the formation of the heterocyclic amine PhIP in grilled beef
Melo, Armindo
;
Costa, Mariana
;
Eça, Rosário
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and flavour of pan-fried beef
Quelhas, Inês
;
Petisca, Catarina
;
Viegas, Olga
;
Melo, Armindo
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Influence of water characteristics on catechins and other bioactive compounds of Azorean green tea infusion
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Interaction between heterocyclic aromatic amines and antioxidants: a food safety challenge (RIC IPG 156/07)
Petisca, Catarina
;
Eça, Rosário
;
Quelhas, Inês
;
Melo, Armindo
;
Viegas, Olga
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Multiple pesticide analysis in lettuce by HPLC-Diode array
Melo, Armindo
;
Pinho, Olívia
;
Mansilha, Catarina
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional