Browsing by Author Martins, Z.
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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2019 | Application of statistical tools to study the perception of salt in meals served to U.Porto students | Dantas, N.; Dutra, R.; Martins, Z.; Pinto-e-Silva. M.E.; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2011 | Evaluation of termal stability of cow's and donkey milk major proteins by size-exclusion and by reverserd-phase high performance liquid chromatography | Martins, Z.; Pinho, C.; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2018 | Impact of salt reduction on bread physicochemical properties and crumb colour and structure | Monteiro, Célia; Martins, Z.; Pinho, Olívia; Gonçalves, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2018 | Influence of diet pattern on bioacessibility and absorption of heterocyclic aromatica amines and polycyclic aromatic hydrocarbons | Martins, Z.; Pinto, E.; Almeida, A.A.; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2018 | Sensory preference as a valuable tool to establish salt reduction in bread | Monteiro, Célia; Martins, Z.; Pinho, Olívia; Gonçalves, C. | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2017 | Sensory preference of fiber enriched wheat breads, correlation with color and crumb structure | Pinho, Olívia; Martins, Z. | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |