Browsing by Author Marques, A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 5 to 8 of 8 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2018National Food, Nutrition, and Physical Activity Survey of the Portuguese General Population 2015-2016: Summary of ResultsLopes C; Torres, Duarte; Oliveira, A.; Severo, M.; Alarcão, V.; Guiomar, S.; Mota, J; Teixeira, P.; Rodrigues, Sara; Lobato, L.; Magalhães, V.; Correia, D.; Carvalho, C.; Pizarro, A; Marques, A.; Vilela, S.; Oliveira, L.; Nicola, P.; Soares, S.; Ramos, E.Livro
2010Nutritional inadequacy among Portuguese preschool childrenAbreu, S.; Marques, A.; Vale, S.; Santos, R.; Moreira, C.; Miranda, L. Soares; Mota, J.; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2021-09Semi-industrial development of nutritious and healthy seafood dishes from sustainable speciesOliveira, H.; Blocquel, C.; Santos, M.; Fretigny, M.; Correia, T.; Gonçalves, A.; Cabado, A.G.; López, L.B.; Raaholt, B.W.; Ferraris, F.; Iacoponi, F.; Cubadda, F.; Mantovani, A.; Vallet, E.; Vlaemynck, G.; Fernández-Arribas, J.; Eljarrat, E.; López, E.; Alda, M.L.; Panicz, R.; Sobczak, M.; Eljasik, P.; Cunha, S.; Ferreira, R.; Fernandes, J.O.; Delerue-Matos, C.; Marques, A.; Nunes, M.L.Artigo em Revista Científica Internacional
2021-07Strategies to reduce sodium levels in European seabass sausagesEstévez, A.; Camacho, C.; Correia, T.; Barbosa, V.; Marques, A.; Lourenço, H.; Serrano, C.; Sapata, M.; Duarte, M.P.; Pires, C.; Gonçalves, A.; Nunes, M.L.; Oliveira, H.Artigo em Revista Científica Internacional