Browsing by Author M. P. Gonçalves

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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Effect of temperature and volume changes on effective diffusivities of sucrose and NaCl during osmotic dehydration of vegetable tissueM. P. Gonçalves; A. M. Sereno; J. M. P. Q. Delgado; M. Vázquez da Silva; L. MayorArtigo em Revista Científica Internacional
2010Impact of MG2+ and tara gum concentrations on flow and textural properties of WPI solutions and cold-set gelsM. Vázquez da Silva; J. M. P. Q. Delgado; M. P. GonçalvesArtigo em Revista Científica Internacional
2007Preparation of ingredients containing an ACE-inhibitory peptide by tryptic hydrolysis of whey protein concentratesI. M. P. L. V. O. Ferreira; O. Pinho; M. V. Mota; P. Tavares; A. Pereira; M. P. Gonçalves; D. Torres; C. Rocha; J. A. TeixeiraArtigo em Revista Científica Internacional
2006Trypsin hydrolysis of whey protein concentrates: Characterization using multivariate data analysisM. V. Mota; I. M. P. L .V. O. Ferreira; M. B. P. Oliveira; C. Rocha; J. A. Teixeira; D. Torres; M. P. GonçalvesArtigo em Revista Científica Internacional
2003Visualization studies of viscoelastic flow in a 4:1 square/square contractionM. A. Alves; D. Torres; M. P. Gonçalves; P. J. Oliveira; F. T. PinhoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009Water sorption isotherms and textural properties of bio-degradable starch-based super-absorbent polymersM. P. Gonçalves; J. M. P. Q. Delgado; R. O. Nasser; M. Vázquez da Silva; C. T. AndradeArtigo em Revista Científica Internacional