Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Browsing by Author M B P P Oliveira
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
Title
Issue date
Author
Submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 17 to 36 of 36
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2016-09
Genomics for authentication of plant food supplements: the case of artichoke (Cynara scolymus)
A. Batista
;
J. Costa
;
T. J. R. Fernandes
;
J. S. Amaral
;
M B P P Oliveira
;
I. Mafra
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016
Haverá diferenças nutricionais entre produtos de pastelaria com e sem glúten? Are there differences from a nutritional point of view between bakery products with and without gluten?
T.G. Albuquerque
;
M. A. Silva
;
M B P P Oliveira
;
H. S. Costa
Artigo em Revista Científica Nacional
2016
Haverá diferenças nutricionais entre produtos de pastelaria com e sem glúten? Are there differences from a nutritional point of view between bakery products with and without gluten?
T G Albuquerque
;
M A Silva
;
M B P P Oliveira
;
H S Costa
Outras Publicações
2016-09
Hijikia fusiforme and Himanthalia: nutritional profile and NaCl content
F. B. Pimentel
;
C. S. G. Costa
;
A.S.G. Costa
;
Rita C. Alves
;
M B P P Oliveira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2017
Importância da avaliação do teor de vitamina C em fórmulas para lactentes e de transição
M. A. Silva
;
T. G. Albuquerque
;
M B P P Oliveira
;
H. S. Costa
Artigo em Revista Científica Nacional
2016-09
Influence of packing material on the quality parameters and bioactivity of smoothies
M. A. Nunes
;
J. C. M. Barreira
;
A.S.G. Costa
;
A. F. Vinha
;
Rita C. Alves
;
A. Rocha
;
M B P P Oliveira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09
Lotus conimbricensis Brot. as na alternative source of isoflavones
T. Visnevschi-Necrasov
;
J.C.M. Barreira
;
S.M.F. Bessada
;
G. Pereira
;
Eugenia Nunes
;
M B P P Oliveira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09
Macroalgas edíveis uma fonte de minerais essenciais (Edible macroalgae as a source of essencial elements)
C. S. G. Costa
;
F.B. Pimentel
;
E. Pinto
;
A.S.G. Costa
;
Rita C. Alves
;
Agostinho Almeida
;
A. C. Alves
;
M B P P Oliveira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2015
Main benefits and applicability of plant extracts in skin care products
A. S. Ribeiro
;
M. estanqueiro
;
M B P P Oliveira
;
José Manuel Sousa Lobo
Outra Publicação em Revista Científica Internacional
2016-09
Nova formulação nutracêutica à base de extratos fenólicos microencapsulados de partes vegetativas de Fragaria vesca L. silvestre
M. I. Dias
;
L. Barros
;
M B P P Oliveira
;
C. Santos-Buelga
;
M.F. Barreiro
;
I. C. F. R. Ferreira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2015
Novas metodologias para a identificação de adulterações de produtos cárneos com carne de cavalo
L Meira
;
I Mafra
;
J Costa
;
J S Amaral
;
F. Ramos
;
M B P P Oliveira
Artigo em Revista Científica Nacional
2016-09
O potencial antioxidante das macroalgas vermelhas e castanhas (Antioxidant potential of Brown and red macroalgae)
C. S. G. Costa
;
F. B. Pimentel
;
A.S.G. Costa
;
Rita C. Alves
;
M B P P Oliveira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09
Optimização da extração de Ara h 6 (um alergénio do amendoim) a partir de uma matriz alimentar à base de chocolate
Rita C. Alves
;
F. B. Pimentel
;
H. P. A. Nouws
;
M B P P Oliveira
;
C. Delerue-Matos
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-12
PROCESSO DE OBTENÇÃO DE EXTRATO BIOATIVO DAS FOLHAS DE AZADIRACHTA INDICA POR EXTRAÇÃO COM LÍQUIDOS PRESSURIZADOS E PRODUTO OBTIDO
M B P P Oliveira
;
KLEBSON SILVA SANTOS
;
FRANCINE FERREIRA PADILHA
Patente
2016
Rã na alimentação humana. Aspetos nutricionais
J. Santos
;
M B P P Oliveira
Artigo em Revista Científica Nacional
2015
Riscos e benefícios associados ao consumo de carne de caça
J. S. Amaral
;
I. Mafra
;
M B P P Oliveira
Artigo em Revista Científica Nacional
2017-12
SPREADABLE FOOD COMPOSITION, PROCESS AND USES THEREOF
M B P P Oliveira
;
M. Antónia Nunes
;
A. S. G. Costa
Patente
2015
Total Selenium Content of Commercial Food Supplements: Label Accuracy Evaluation
I.M.C. Almeida
;
M.T. Oliva-Teles
;
J. Santos
;
C. Delerue-Matos
;
M B P P Oliveira
Artigo em Revista Científica Internacional
2016
Uma nova era para Quercus spp.: sustentabilidade de recursos naturais subvalorizados
Ana F. Vinha
;
J. C. M. Barreira
;
A.S.G. Costa
;
M B P P Oliveira
Artigo em Revista Científica Nacional
2016-09
Valorization of Calluna vulgaris (L.) Hull as a potential cosmetic ingredient: characterization, antioxidante activity and cell viability study
T. Moreira
;
J. Santos
;
A.S.G. Costa
;
D. Pinto
;
F. Pimentel
;
A. I. Oliveira
;
F. Rodrigues
;
M B P P Oliveira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional