Browsing by Author M B P P Oliveira

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 17 to 36 of 36 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2016-09Genomics for authentication of plant food supplements: the case of artichoke (Cynara scolymus)A. Batista; J. Costa; T. J. R. Fernandes; J. S. Amaral; M B P P Oliveira; I. MafraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016Haverá diferenças nutricionais entre produtos de pastelaria com e sem glúten? Are there differences from a nutritional point of view between bakery products with and without gluten?T.G. Albuquerque; M. A. Silva; M B P P Oliveira; H. S. CostaArtigo em Revista Científica Nacional
2016Haverá diferenças nutricionais entre produtos de pastelaria com e sem glúten? Are there differences from a nutritional point of view between bakery products with and without gluten?T G Albuquerque; M A Silva; M B P P Oliveira; H S CostaOutras Publicações
2016-09Hijikia fusiforme and Himanthalia: nutritional profile and NaCl contentF. B. Pimentel; C. S. G. Costa; A.S.G. Costa; Rita C. Alves; M B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2017Importância da avaliação do teor de vitamina C em fórmulas para lactentes e de transiçãoM. A. Silva; T. G. Albuquerque; M B P P Oliveira; H. S. CostaArtigo em Revista Científica Nacional
2016-09Influence of packing material on the quality parameters and bioactivity of smoothiesM. A. Nunes; J. C. M. Barreira; A.S.G. Costa; A. F. Vinha; Rita C. Alves; A. Rocha; M B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09Lotus conimbricensis Brot. as na alternative source of isoflavonesT. Visnevschi-Necrasov; J.C.M. Barreira; S.M.F. Bessada; G. Pereira; Eugenia Nunes; M B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09Macroalgas edíveis uma fonte de minerais essenciais (Edible macroalgae as a source of essencial elements)C. S. G. Costa; F.B. Pimentel; E. Pinto; A.S.G. Costa; Rita C. Alves; Agostinho Almeida; A. C. Alves; M B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2015Main benefits and applicability of plant extracts in skin care productsA. S. Ribeiro; M. estanqueiro; M B P P Oliveira; José Manuel Sousa LoboOutra Publicação em Revista Científica Internacional
2016-09Nova formulação nutracêutica à base de extratos fenólicos microencapsulados de partes vegetativas de Fragaria vesca L. silvestreM. I. Dias; L. Barros; M B P P Oliveira; C. Santos-Buelga; M.F. Barreiro; I. C. F. R. FerreiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2015Novas metodologias para a identificação de adulterações de produtos cárneos com carne de cavaloL Meira; I Mafra; J Costa; J S Amaral; F. Ramos; M B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2016-09O potencial antioxidante das macroalgas vermelhas e castanhas (Antioxidant potential of Brown and red macroalgae)C. S. G. Costa; F. B. Pimentel; A.S.G. Costa; Rita C. Alves; M B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09Optimização da extração de Ara h 6 (um alergénio do amendoim) a partir de uma matriz alimentar à base de chocolateRita C. Alves; F. B. Pimentel; H. P. A. Nouws; M B P P Oliveira; C. Delerue-MatosArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-12PROCESSO DE OBTENÇÃO DE EXTRATO BIOATIVO DAS FOLHAS DE AZADIRACHTA INDICA POR EXTRAÇÃO COM LÍQUIDOS PRESSURIZADOS E PRODUTO OBTIDOM B P P Oliveira; KLEBSON SILVA SANTOS; FRANCINE FERREIRA PADILHAPatente
2016Rã na alimentação humana. Aspetos nutricionaisJ. Santos; M B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2015Riscos e benefícios associados ao consumo de carne de caçaJ. S. Amaral; I. Mafra; M B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2017-12SPREADABLE FOOD COMPOSITION, PROCESS AND USES THEREOFM B P P Oliveira; M. Antónia Nunes; A. S. G. CostaPatente
2015Total Selenium Content of Commercial Food Supplements: Label Accuracy EvaluationI.M.C. Almeida; M.T. Oliva-Teles; J. Santos; C. Delerue-Matos; M B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2016Uma nova era para Quercus spp.: sustentabilidade de recursos naturais subvalorizadosAna F. Vinha; J. C. M. Barreira; A.S.G. Costa; M B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2016-09Valorization of Calluna vulgaris (L.) Hull as a potential cosmetic ingredient: characterization, antioxidante activity and cell viability studyT. Moreira; J. Santos; A.S.G. Costa; D. Pinto; F. Pimentel; A. I. Oliveira; F. Rodrigues; M B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional