Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Browsing by Author J. M. Kongo
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
Title
Issue date
Author
Submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 2 to 6 of 6
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2016
Cheese: chemistry and microbiology
F. Xavier Malcata
;
J. M. Kongo
Capítulo ou Parte de Livro
2016
Cheese: processing and sensory properties
F. Xavier Malcata
;
J. M. Kongo
Capítulo ou Parte de Livro
2016
Cheese: types of cheeses - soft
F. Xavier Malcata
;
J. M. Kongo
Capítulo ou Parte de Livro
2016
Types of cheese - medium
F. Xavier Malcata
;
J. M. Kongo
Capítulo ou Parte de Livro
2016
Types of cheeses - hard
F. Xavier Malcata
;
J. M. Kongo
Capítulo ou Parte de Livro