Browsing by Author Gonçalves, Carla

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2013Reducing added salt in vegetable soup: hedonic impact in elderly and pre-school childrenGonçalves, Carla; Monteiro, Sérgio; Padrão, Patrícia; Rocha, Ada; Abreu, Sandra; Pinho, Olívia; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022Salt content in meals served in university canteens - results of an intervention to reduceFaria, Ana P; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Silva Santos, Tânia; Oliveira, Luís; Esteves, Sílvia; Pereira, João P; Graça, Pedro; Moreira, Pedro; Gonçalves, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2020Sodium and potassium excretion and quality of life: Preliminary results from the IMC salt ProjectGonçalves, Carla; Tânia, Santos; Padrão, Patrícia; Abreu, Sandra; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2016Sodium and potassium urinary excretion and dietary intake: A cross-sectional analysis in adolescentsGonçalves, Carla; Abreu,Sandra; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Graça, Pedro; Breda, João; Santos, Rute; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2019Survey of the salt content in Portugal packaged bread and toasted bread-results from salt quanti projectGonçalves, Carla; Pena, Maria.J.; Cardoso, Sofia; Santos, Ricardo; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021Ultra-processed food intake and daily sodium intake: Preliminary results from IMC Salt StudyAnjos, Inês; Moreira, Pedro; Abreu, Sandra; Santos, Tânia; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Gonçalves, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Internacional