Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2008 | Desejabilidade Social e Barreiras ao cumprimento da terapêutica dietética em mulheres com excesso de peso. | Poínhos, Rui; Correia, Flora; Faneca, Mónica; Ferreira, Juliana; Gonçalves, Carla; Pinhão, Sílvia; Medina, José Luís | Artigo em Revista Científica Nacional |
2023 | Differences in cooking skills according to sodium and sodium potassium ratio urinary excretion | Santos, Tânia; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Gonçalves, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2022 | Does reducing salt content in childrens soup have an impact on plate waste? | Macedo, Rita; Teixeira, Beatriz; Gonçalves, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2022 | Evaluation of satisfaction with the salt control c equipment for dosing salt for cooking in conteens | Santos, Tânia; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Gonçalves, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2022 | Impact of an intervention to reduce salt consumption on individual obesity indicators | Santos, Tânia; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Gonçalves, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2018 | Impact of salt reduction on bread physicochemical properties and crumb colour and structure | Monteiro, Célia; Martins, Z.; Pinho, Olívia; Gonçalves, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2022 | Intervention to decrease salt intake and increase adherence to salt recommendations using an innovative device to monitor and control salt use when cooking at home | Santos, Tânia; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Gonçalves, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2013 | Knowledge and practices related to added salt in meals by food handlers | Gonçalves, Carla; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Santos, Maria; Abreu, Sandra; Moreira, Pedro | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
2013 | Reducing added salt in vegetable soup: hedonic impact in elderly and pre-school children | Gonçalves, Carla; Monteiro, Sérgio; Padrão, Patrícia; Rocha, Ada; Abreu, Sandra; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2022 | Salt content in meals served in university canteens - results of an intervention to reduce | Faria, Ana P; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Silva Santos, Tânia; Oliveira, Luís; Esteves, Sílvia; Pereira, João P; Graça, Pedro; Moreira, Pedro; Gonçalves, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2020 | Sodium and potassium excretion and quality of life: Preliminary results from the IMC salt Project | Gonçalves, Carla; Tânia, Santos; Padrão, Patrícia; Abreu, Sandra; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2016 | Sodium and potassium urinary excretion and dietary intake: A cross-sectional analysis in adolescents | Gonçalves, Carla; Abreu,Sandra; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Graça, Pedro; Breda, João; Santos, Rute; Moreira, Pedro | Artigo em Revista Científica Internacional |
2019 | Survey of the salt content in Portugal packaged bread and toasted bread-results from salt quanti project | Gonçalves, Carla; Pena, Maria.J.; Cardoso, Sofia; Santos, Ricardo; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2021 | Ultra-processed food intake and daily sodium intake: Preliminary results from IMC Salt Study | Anjos, Inês; Moreira, Pedro; Abreu, Sandra; Santos, Tânia; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Gonçalves, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |