Browsing by Author Gonçalves, Carla

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2008Desejabilidade Social e Barreiras ao cumprimento da terapêutica dietética em mulheres com excesso de peso.Poínhos, Rui; Correia, Flora; Faneca, Mónica; Ferreira, Juliana; Gonçalves, Carla; Pinhão, Sílvia; Medina, José LuísArtigo em Revista Científica Nacional
2023Differences in cooking skills according to sodium and sodium potassium ratio urinary excretionSantos, Tânia; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Gonçalves, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022Does reducing salt content in childrens soup have an impact on plate waste?Macedo, Rita; Teixeira, Beatriz; Gonçalves, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022Evaluation of satisfaction with the salt control c equipment for dosing salt for cooking in conteensSantos, Tânia; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Gonçalves, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022Impact of an intervention to reduce salt consumption on individual obesity indicatorsSantos, Tânia; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Gonçalves, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Impact of salt reduction on bread physicochemical properties and crumb colour and structureMonteiro, Célia; Martins, Z.; Pinho, Olívia; Gonçalves, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022Intervention to decrease salt intake and increase adherence to salt recommendations using an innovative device to monitor and control salt use when cooking at homeSantos, Tânia; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Gonçalves, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Knowledge and practices related to added salt in meals by food handlersGonçalves, Carla; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Santos, Maria; Abreu, Sandra; Moreira, PedroArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Reducing added salt in vegetable soup: hedonic impact in elderly and pre-school childrenGonçalves, Carla; Monteiro, Sérgio; Padrão, Patrícia; Rocha, Ada; Abreu, Sandra; Pinho, Olívia; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022Salt content in meals served in university canteens - results of an intervention to reduceFaria, Ana P; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Silva Santos, Tânia; Oliveira, Luís; Esteves, Sílvia; Pereira, João P; Graça, Pedro; Moreira, Pedro; Gonçalves, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2020Sodium and potassium excretion and quality of life: Preliminary results from the IMC salt ProjectGonçalves, Carla; Tânia, Santos; Padrão, Patrícia; Abreu, Sandra; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2016Sodium and potassium urinary excretion and dietary intake: A cross-sectional analysis in adolescentsGonçalves, Carla; Abreu,Sandra; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Graça, Pedro; Breda, João; Santos, Rute; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2019Survey of the salt content in Portugal packaged bread and toasted bread-results from salt quanti projectGonçalves, Carla; Pena, Maria.J.; Cardoso, Sofia; Santos, Ricardo; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021Ultra-processed food intake and daily sodium intake: Preliminary results from IMC Salt StudyAnjos, Inês; Moreira, Pedro; Abreu, Sandra; Santos, Tânia; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Gonçalves, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Internacional