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Repositório Aberto da Universidade do Porto
Browsing by Author Gonçalves, C.
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Title
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Type
2022
Pilot Study to Reduce Added Salt on a University Canteen through the Use of an Innovative Dosage Equipment
Faria, A.P.
;
Padrão, Patrícia
;
Pinho, Olívia
;
Santos, T.
;
Oliveira, L.
;
Esteves, S.
;
Pereira, J.P.
;
Graça, Pedro
;
Moreira, Pedro
;
Gonçalves, C.
Artigo em Revista Científica Internacional
2022
Reduction of sodium content in soup for children and evaluation of its impact on plate waste
Macedo, R.
;
Teixeira, Beatriz
;
Gonçalves, C.
Artigo em Revista Científica Nacional
2021
Relação entre o consumo de sal percepcionado e o consumo de sal estimado
Rodrigues, M.
;
Pinho, Olívia
;
Santos, T.
;
Padrão, Patrícia
;
Moreira, Pedro
;
Gonçalves, C.
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2014
Salt reduction in vegetable soup does not affect saltiness intensity and liking in the elderly and children
Gonçalves, C.
;
Monteiro, S.
;
Padrão, Patrícia
;
Rocha, Ada
;
Abreu, S.
;
Pinho, Olívia
;
Moreira, Pedro
Artigo em Revista Científica Internacional
2022
Salt-Related Knowledge, Attitudes and Behavior in an Intervention to Reduce Added Salt When Cooking in a Sample of Adults in Portugal
Santos, T.
;
Moreira, Pedro
;
Pinho, Olívia
;
Padrão, Patrícia
;
Norton, P
;
Gonçalves, C.
Artigo em Revista Científica Internacional
2018
Sensory preference as a valuable tool to establish salt reduction in bread
Monteiro, Célia
;
Martins, Z.
;
Pinho, Olívia
;
Gonçalves, C.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020
Sodium and potassium excretion and quality of life: preliminar results from the iMC Salt project
Gonçalves, C.
;
Santos, T.
;
Padrão, Patrícia
;
Abreu, S.
;
Moreira, Pedro
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2017
Study of the synthesis parameters of an urea-formaldehyde resin and their impact on particleboard properties
Gonçalves, C.
;
João Pereira
;
Paiva, N.
;
Ferra, J.
;
Jorge Manuel Santos Silva Martins
;
Magalhães, F. D.
;
Barros-Timmons, A.
;
Luísa Carvalho
Artigo em Revista Científica Internacional
2021
Ultra-processed food intake and daily sodium intake: preliminar results from iMC SALT Study
Anjos, I.
;
Moreira, Pedro
;
Abreu, S.
;
Santos, T.
;
Padrão, Patrícia
;
Gonçalves, C.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015-06-21
Viscolelastic behavior of agglomerated cork
Diana Paiva
;
Gonçalves, C.
;
Vale, I
;
Margarida M. S. M. Bastos
;
Magalhães, F. D.
Poster em Conferência Internacional
2015-05-11
Xanthan gum and chitosan as natural adhesives for cork
Diana Paiva
;
Vale, I
;
Gonçalves, C.
;
Margarida M. S. M. Bastos
;
Magalhães, F. D.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional