Browsing by Author Gonçalves, C.

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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2022Pilot Study to Reduce Added Salt on a University Canteen through the Use of an Innovative Dosage EquipmentFaria, A.P.; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Santos, T.; Oliveira, L.; Esteves, S.; Pereira, J.P.; Graça, Pedro; Moreira, Pedro; Gonçalves, C.Artigo em Revista Científica Internacional
2022Reduction of sodium content in soup for children and evaluation of its impact on plate wasteMacedo, R.; Teixeira, Beatriz; Gonçalves, C.Artigo em Revista Científica Nacional
2021Relação entre o consumo de sal percepcionado e o consumo de sal estimadoRodrigues, M.; Pinho, Olívia; Santos, T.; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Gonçalves, C.Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2014Salt reduction in vegetable soup does not affect saltiness intensity and liking in the elderly and childrenGonçalves, C.; Monteiro, S.; Padrão, Patrícia; Rocha, Ada; Abreu, S.; Pinho, Olívia; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2022Salt-Related Knowledge, Attitudes and Behavior in an Intervention to Reduce Added Salt When Cooking in a Sample of Adults in PortugalSantos, T.; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Norton, P; Gonçalves, C.Artigo em Revista Científica Internacional
2018Sensory preference as a valuable tool to establish salt reduction in breadMonteiro, Célia; Martins, Z.; Pinho, Olívia; Gonçalves, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Sodium and potassium excretion and quality of life: preliminar results from the iMC Salt projectGonçalves, C.; Santos, T.; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2017Study of the synthesis parameters of an urea-formaldehyde resin and their impact on particleboard propertiesGonçalves, C.; João Pereira; Paiva, N.; Ferra, J.; Jorge Manuel Santos Silva Martins; Magalhães, F. D.; Barros-Timmons, A.; Luísa CarvalhoArtigo em Revista Científica Internacional
2021Ultra-processed food intake and daily sodium intake: preliminar results from iMC SALT StudyAnjos, I.; Moreira, Pedro; Abreu, S.; Santos, T.; Padrão, Patrícia; Gonçalves, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015-06-21Viscolelastic behavior of agglomerated corkDiana Paiva; Gonçalves, C.; Vale, I; Margarida M. S. M. Bastos; Magalhães, F. D.Poster em Conferência Internacional
2015-05-11Xanthan gum and chitosan as natural adhesives for corkDiana Paiva; Vale, I; Gonçalves, C.; Margarida M. S. M. Bastos; Magalhães, F. D.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional