Browsing by Author Góios, A.
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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2020 | Challenges Associated With the Design and Deployment of Food Intake Urine Biomarker Technology for Assessment of Habitual Diet in Free-Living Individuals and Populations: A Perspective | Beckmann, M; Wilson, T; Lloyd, AJ; Torres, Duarte; Góios, A.; Willis, ND; Lyons, L; Phillips, H; Mathers, JC; Draper, J | Artigo em Revista Científica Internacional |
2017 | Conhecimentos de manipuladores de alimentos sobre segurança dos alimentos e alergias | Góios, A.; Liz Martins, Margarida; Ferreira, L.; Nunes, A.; Rocha, Ada | Artigo em Revista Científica Internacional |
2021 | Deoxynivalenol exposure assessment through a modelling approach of food intake and biomonitoring data: a contribution to the risk assessment of an enteropathogenic mycotoxin | Martins, C.; Torres, Duarte; Lopes, C.; Correia, D.; Góios, A.; Assunção, R.; Alvito, P.; Vidal, A.; De Boevre, M.; De Saeger, S.; Nunes, C. | Artigo em Revista Científica Internacional |
2018 | Food safety and food allergy: food handlers' knowledge | Góios, A.; Liz Martins, Margarida; Ferreira, L.; Nunes, A.; Rocha, Ada | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |