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Repositório Aberto da Universidade do Porto
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Title
Author(s)
Type
2014
Physical effects upon whey protein aggregation for nano-coating production
Óscar L. Ramos
;
Ricardo N. Pereira
;
Rui Rodrigues
;
José A. Teixeira
;
António A. Vicente
;
F. Xavier Malcata
Artigo em Revista Científica Internacional
2017
Physicochemical, biochemical, microbiological and safety aspects of Pico cheese: assessment throughout maturation and on the final product
Sandra P. A. Câmara
;
Airidas Dapkevicius
;
Henrique J. D. Rosa
;
Célia C.G. Silva
;
F. Xavier Malcata
;
Maria L. N. Enes Dapkevicius
Artigo em Revista Científica Internacional
2019
Potential of lactic acid bacteria from Pico cheese for starter culture development
F. Xavier Malcata
;
Sandra Câmara
;
A. Dapkevicius
;
C. Riquelme
;
R. B. Elias
;
C. C. G. Silva
;
M. L. N. E. Dapkevicius
Artigo em Revista Científica Internacional
2016
Production of whey protein-based aggregates under ohmic heating
F. Xavier Malcata
;
Ricardo N. Pereira
;
Rui M. Rodrigues
;
Óscar L. Ramos
;
José António Teixeira
;
António A. Vicente
Artigo em Revista Científica Internacional
2016
Role of Natural Fermented Olives in Health and Disease
F. Xavier Malcata
;
C. M. Peres
;
C. Peres
Capítulo ou Parte de Livro
2015
Some thoughts from a food science and technology educator
F. Xavier Malcata
Artigo em Revista Científica Internacional
2015
Special issue: 12th International Chemical & Biological Engineering Conference - interfacing bio- and chemical engineering
F. Xavier Malcata
;
Arminda Alves
;
Alírio Rodrigues
Outra Publicação em Revista Científica Internacional
2013
Supercritical fluid extraction of carotenoids and chlorophylls a, b and c, from a wild strain of Scenedesmus obliquus for use in food processing
A. Catarina Guedes
;
Maria S. Gião
;
Ana A. Matias
;
Ana V. M. Nunes
;
Manuela E. Pintado
;
Catarina M. M. Duarte
;
F. Xavier Malcata
Artigo em Revista Científica Internacional
2015
Synergy of olive bioactive phytochemicals and probiotic strain in control of Escherichia coli
F. Xavier Malcata
;
C. M. Peres
;
A. Hernandez-Mendoza
;
M. R. Bronze
;
C. Peres
Artigo em Revista Científica Internacional
2016
Types of cheese - medium
F. Xavier Malcata
;
J. M. Kongo
Capítulo ou Parte de Livro
2016
Types of cheeses - hard
F. Xavier Malcata
;
J. M. Kongo
Capítulo ou Parte de Livro
2016
Whey and whey powders, principles and applications of dialysis
F. Xavier Malcata
;
Tavares, T.G.
Capítulo ou Parte de Livro
2016
Whey and whey powders: fermentation of whey
F. Xavier Malcata
;
Tavares, T.G.
Capítulo ou Parte de Livro
2016
Whey and whey powders: production and uses
F. Xavier Malcata
;
Ramos, O.L.S.
;
R. N. Pereira
;
R. M. Rodrigues
;
J. A. Teixeira
;
A. A. Vicente
Capítulo ou Parte de Livro
2016
Whey and whey powders: protein concentrates and fractions
F. Xavier Malcata
;
Tavares, T.G.
Capítulo ou Parte de Livro
2013
Whey proteins as source of bioactive peptides against hypertension
Tavares, T.G.
;
F. Xavier Malcata
Capítulo ou Parte de Livro
2013
Wool-associated proteolytic bacteria, isolated from Portuguese Merino breed
A. Catarina Queiroga
;
Manuela E. Pintado
;
F. Xavier Malcata
Artigo em Revista Científica Internacional
2017
ß-Lactoglobulin microparticles obtained by high intensity ultrasound as a potential delivery system for bioactive peptide concentrate
F. Xavier Malcata
;
Tavares, T.
;
Ramos, O.
Artigo em Revista Científica Internacional