Browsing by Author Beatriz B P P Oliveira

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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2016Game: Types and CompositionJ. Costa; I. Mafra; Beatriz B P P Oliveira; J. S. AmaralCapítulo ou Parte de Livro
2016How functional foods endure throughout the shelf storage? Effects of packing materials and formulation on the quality parameters and bioactivity of smoothiesAntonia Nunes, MA; Anabela S G Costa; Joao C M Barreira; Ana F Vinha; Rita C Alves; Rocha, Ada; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2018Ibero-American Consensus on Low- and No-Calorie Sweeteners: Safety, Nutritional Aspects and Benefits in Food and BeveragesSerra Majem, L; Raposo, A; Aranceta Bartrina, J; Varela Moreiras, G; Logue, C; Laviada, H; Socolovsky, S; Perez Rodrigo, C; Antonio Aldrete Velasco, JA; Meneses Sierra, EM; Lopez Garcia, R; Ortiz Andrellucchi, A; Gomez Candela, C; Abreu, R; Alexanderson, E; Joel Alvarez Alvarez, RJ; Alvarez Falcon, ALA; Anadon, A; Bellisle, F; Alejandra Beristain Navarrete, IA; Blasco Redondo, RB; Bochicchio, T; Camolas, J; Cardini, FG; Carocho, M; Costa, MD; Drewnowski, A; Duran, S; Faundes, V; Fernandez Condori, R; Garcia Luna, PP; Carlos Garnica, JC; Gonzalez Gross, M; La Vecchia, C; Leis, R; Maria Lopez Sobaler, AM; Agustin Madero, MA; Marcos, A; Mariscal Ramirez, LAM; Martyn, DM; Mistura, L; Moreno Rojas, RM; Moreno Villares, JMM; Antonio Nino Cruz, JA; Beatriz B P P Oliveira; Palacios Gil Antunano, NP; Perez Castells, L; Ribas Barba, L; Rincon Pedrero, RR; Riobo, P; Rivera Medina, JR; Tinoco de Faria, CT; Valdes Ramos, R; Vasco, E; Wac, SN; Wakida, G; Wanden Berghe, C; Xochihua Diaz, LX; Zuniga Guajardo, S; Pyrogianni, V; Velho de Sousa, SCVOutra Publicação em Revista Científica Internacional
2016-09Influência da temperatura da torra no perfil nutricional da farinha de amêndoa (Roasting temperature influences the nutritional profile of deffated almond flour)A.S.G. Costa; C. S. G. Costa; Rita C. Alves; A. Rabadán; M. Álvarez-Ortí; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2012Intra- and interspecific mineral composition variability of commercial instant coffees and coffee substitutes: Contribution to mineral intakeMarta Oliveira; Susana Casal; Simone Morais; Claudia Alves; Filipa Dias; Sandra Ramos; Eulalia Mendes; Cristina Delerue Matos; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2015Isoflavones in coffeeR. C. Alves; C. M. D. Soares; Beatriz B P P OliveiraCapítulo ou Parte de Livro
2019-06Livro de resumos do congress EuroFoodChem XXBeatriz B P P Oliveira; Joana S. Amaral; , Manuel A. CoimbraLivro
2017Medicago: A Promising Source of Bioactive CompoundsF. Rodrigues; Beatriz B P P OliveiraOutra Publicação em Revista Científica Internacional
2014Nutritional composition of low protein and phenylalanine-restricted dishes prepared for phenylketonuric patientsFilipa B Pimentel; Rita C Alves; Anabela S G Costa; Telmo J R Fernandes; Duarte Torres; Manuela F Almeida; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2016-06OLIVE POMACE PRODUCTS, METHOD OF PRODUCTION AND THEIR USESBeatriz B P P Oliveira; Maria Antónia Nunes; Filipa Pimentel; A.S.G. CostaPatente
2017-06OLIVE POMACE PRODUCTS, METHOD OF PRODUCTION AND THEIR USESBeatriz B P P Oliveira; A.S.G. Costa; M. Antónia Nunes; Filipa PimentelPatente
2007PAHs content in sunflower, soybean and virgin olive oils: Evaluation in commercial samples and during refining processVitor Hugo Teixeira; Susana Casal; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2015Perfil nutricional de algas marinhas edíveis: influência da origem geográficaC. Costa; F. Pimentel; Rita C. Alves; A.S.G. Costa; Arminda Alves; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2014Phenylketonuria: Protein content and amino acids profile of dishes for phenylketonuric patients. The relevance of phenylalanineFilipa B Pimentel; Rita C Alves; Anabela S G Costa; Duarte Torres; Manuela F Almeida; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2019Physicochemical characterization of dried vs. freeze-dried marine macroalgae waste aiming further recoveryBeatriz B P P Oliveira; S.L. Pardilhó; S. Machado; S.M.F. Bessada; M.F. Almeida; J.M. DiasLivro de Atas de Conferência Nacional
2019Preparations of Pomegranate By-Products are Effective as Dermatological Healing Herbal MedicinesBeatriz B P P Oliveira; T.B. Machado; F.F.M. Vieira; Silva, K.C.F.A.,Artigo em Revista Científica Internacional
2017-10Pressurized liquid extraction of phenolic and flavonois compounds from neem leavesA.M. Barbosa; K.S. Santos; A.V.C.S. Muniz; G.R. Borges; E. Franceschi; Beatriz B P P Oliveira; F.F. Padilha; C. DarivaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2017-11PRODUTO DERIVADO DAS FOLHAS DE AZADIRACHTA INDICA COM EFEITO ANTIPROLIFERATIVO CONTRA AS CÉLULAS LINFOBLÁSTICAS HUMANASBeatriz B P P Oliveira; Klebson Santos Silva; Francine Ferreira PadilhaPatente
2016Quality Control of Gamma Irradiated Dwarf Mallow (Malva neglecta Wallr.) Based on Color, Organic Acids, Total Phenolics and Antioxidant ParametersJ. Pinela; L. Barros; A. L. Antonio; A. M. Carvalho; Beatriz B P P Oliveira; I. C. F. R. FerreiraArtigo em Revista Científica Internacional
2019Rotulagem nutricional dos alimentos processados e conformidade dos valores declarados.Beatriz B P P Oliveira; Albuquerque, T.G.,; Nunes, M.A.,; Costa, H.S.Artigo em Outras Revistas