Browsing by Author Assunção, R.

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2019Building capacity in risk-benefit assessment of foods: lessons learned from the RB4EU ProjectBoué, G.; Assunção, R.; Alvito, P. [et al... ]; Lopes, C.; Torres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Cereal-based products consumption and sodium intake among Portuguese infants and young childrenCarvalho, C.; Correia, D.; Boué, G.; Assunção, R.; Alvito, P.; Lopes, C.; Torres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021Deoxynivalenol exposure assessment through a modelling approach of food intake and biomonitoring data: a contribution to the risk assessment of an enteropathogenic mycotoxinMartins, C.; Torres, Duarte; Lopes, C.; Correia, D.; Góios, A.; Assunção, R.; Alvito, P.; Vidal, A.; De Boevre, M.; De Saeger, S.; Nunes, C.Artigo em Revista Científica Internacional
2019Exposição da população Portuguesa a micotoxinas: o contributo da biomonitorização humanaMartins, C.; Vidal, A.; de Boevre, M.; Nunes, C.; Torres, Duarte; Goios, A.C.; Lopes, C.; Assunção, R.; Alvito, P.Artigo em Revista Científica Nacional
2019Exposure to mycoestrogens: a public health concern in Portugal?Martins, C.; Vidal, A.; De Saeger, S.; Nunes, C.; Torres, Duarte; Goios, A.; Lopes, C.; Assunção, R.; Alvito, P.; De Boevre, M.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Nut consumption in Portugal: the balance between the risks and the benefits regarding liver cancer and cardiovascular diseaseAssunção, R.; Jakobsen, L.; Alvito, P. [et al... ]; Lopes C; Torres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Projeto RiskBenefit4EU - uma estratégia para a avaliação de risco-benefício de alimentos em PortugalAssunção, R.; Alvito, P.; Brazão, R.; Carmona, P.; Carvalho, C.; Fernandes, P.; Jakobsen, L.S.; Lopes, C.; Martins, C.; Membré, J.M.; Monteiro, S.; Nabais, P.; Thomsen, S.T.; Torres, Duarte; Viegas, S.; Pires, S.M.; Boué, G.Artigo em Revista Científica Nacional
2019Risk-benefit assessment of cereal-based foods consumed by children - a case study under RB4EU projectAssunção, R.; Boué, G.; Alvito, P. [et al... ]; Lopes, C.; Torres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Risk/benefit assessmentAssunção, R.; Martins, C.; Viegas, S.; Fernandes, P.; Torres, Duarte; Monteiro, S.; Nabais, P.; Membré, J.M.; Boué, G.; Jakobsen, L.S.; Poulsen, M.; Pires, S.; Alvito, P.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Risks versus benefits of nuts' consumption in Portugal - The balance between preventable myocardial infarction and the burden of the liver cancer associated to aflatoxin exposureAssunção, R.; Jakonsen, L.; Alvito, P. [et al... ]; Lopes, C.; Torres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Internacional