Browsing by Author Amaro, Luís

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 8 to 14 of 14 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2010Effect of blueberry thermal processing onanthocyanins/anthocyanidins and antioxidant activityOliveira, Carla; Amaro, Luís; Almeida, I.; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2010Effects of Blueberry cooking on radical Scavenging activity and Anthocyanins and anthocyanidins degradationOliveira, Carla; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Effects of Blueberry Cooking on Radical Scavenging Activity and Anthocyanins and Anthocyanidins DegradationOliveira, Carla; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2009Quantification of nitrate and nitrite in spinach and lettuce by reverse-phase high performance liquid chromatography/UVPinto, Edgar; Petisca, Catarina; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Salt content of soups served in school canteens from Porto andAlfândega da FéCamelo, S.; Amaro, Luís; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2011Study of an antioxidant-rich blend marinade to minimize de formation of heterocyclic aminesViegas, Olga; Amaro, Luís; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010The effect of temperature on total phenolics and antioxidant activity of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides)Amaro, Luís; Almeida, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional