Browsing by Author Almeida, I.
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2009 | Caracterização da eficiência anti-radicalar e do teor em compostos fenólicos totais do espinafre da Nova Zelândia (Tetragonia Tetragonioides) | Amaro, Luís; Almeida, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2010 | Effect of blueberry thermal processing onanthocyanins/anthocyanidins and antioxidant activity | Oliveira, Carla; Amaro, Luís; Almeida, I.; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
2011 | Influence of processing in food bioactive compounds | Costa, A.; Sousa, A.; Oliveira, B.; Oliveira, C.; Nunes, E.; Ferreira, Isabel; Almeida, I.; Pinho, Olívia; Alves, R.; Casal, S.; Visnevschi-Necrasova, T. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2010 | The effect of temperature on total phenolics and antioxidant activity of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides) | Amaro, Luís; Almeida, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |