Browsing by Author Afonso, Cláudia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 44 to 63 of 217 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2021Caracterização da oferta alimentar de menus para estudantes em Restauração PúblicaCampos, Mariana; Rocha, Ada; Viegas, Cláudia; Teixeira, Beatriz; Afonso, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2017Caracterização das práticas de segurança alimentar de utentes de apoio domiciliário numa zona rural de PortugalCruz, A.; Pinto, A.P.; Oliveira, B.M.P.M.; Araújo, S.; Malheiro, C.; Afonso, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2022Caracterização e avaliação qualitativa da oferta alimentar dirigida a estudantes em estabelecimentos de restauração pública na proximidade de instituições de ensinoCampos, Mariana; Teixeira, Beatriz; Poínhos, Rui; Rocha, Ada; Viegas, C.; Afonso, CláudiaArtigo em Revista Científica Nacional
2018Cardiovascular Risk Factors Are Correlated with Low Cognitive Function among Older Adults Across Europe Based on The SHARE DatabaseLourenco, J; Serrano, A; Alice Santos Silva; Gomes, M; Afonso, Cláudia; Freitas, P; Constança Paúl; Costa, EArtigo em Revista Científica Internacional
2017Cerca o que te faz bem: promoção de hábitos alimentares e culinária saudávelTeixeira, B.; Lopes, P.; OLiveira, G.; Afonso, CláudiaCapítulo ou Parte de Livro
2020Characterization of food consumption of students at school and outside schoolRebelo, J.; Santos, Cristina; Teixeira, B.; Poínhos, Rui; Afonso, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021Characterization of lifestyles and anthropometric assessment of students from preschool to secondary education in a private education institutionGuimarães, M.E.; Teixeira, B.; Poínhos, Rui; Afonso, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021Characterization of menus for students in public restaurants in the areas surrounding educational establishmentsBarracosa, R.; Campos, M.; Ferreira, M.; Ramos, S.; Vieira, É.; Afonso, Cláudia; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2022Characterization of take-away/delivery menus during the second lockdown in PortugalBranco, Ana R.; Coelho, Ana C.; Costa, Roberta; Gaspar, Marta; Leça, Bruna; Pereira, Filipa; Pinto, Leonor; Ribeiro, Rita; Afonso, Cláudia; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2018Childhood obesity and reduction of hours of sleep: results from cross-sectional studyMarques, G; Matos, M; Afonso, Cláudia; Conceicao, AP; Martins, T; Pinto, S; Festas, C; Pinheiro, ARArtigo em Revista Científica Internacional
2021Children's menus in shopping centre restaurants: a multicentric studyViegas, C.; Lima, J.; Afonso, Cláudia; Toth, A.J.; Bálint Illés, C.; Bittsánszky, A.; Šatali, Z.; Vidaek Filipec, S; Fabijanic, V.; Duran, S.; Torres, J.A.; Spinelli, M.; Matias, A.; Souza Pinto, A.M.; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2020Children-Menus in Restaurants: A Qualitative study comparing Portugal and BrasilLima, João.P.M.; Afonso, Cláudia; Viegas, Cláudia; Mateus, Maria.P; Spinelli, Mônica; Matias, Andrea; Pinto, Ana .M.S.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2020Children-menus in restaurants: a qualitative study comparing Portugal and BrazilLima, J.P.; Afonso, Cláudia; Viegas, C.; Mateus, M.P.; Spinelli, M.; Pinto, A.M.S.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2014Circadian energy intake of the PortuguesePinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Afonso, Cláudia; Moreira, Pedro; Teixeira, Vitor Hugo; Durão, Catarina; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima Reis, J.P.; Veríssimo, M.T.; Oliveira, Bruno; Gonçalves, S.; Melim, D.; Almeida, Maria Daniel Vaz de; Correia, FloraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Coexistence of sarcopenia, frailty, undernutrition and obesity in a representative sample of the Portuguese elderly populationSantos, A.R.S.; Afonso, Cláudia; Borges, Nuno; Santos, Alejandro; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Amaral, TeresaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2023Comparação da oferta Alimentar do Almoço em contexto de creche com as recomendações para crianças dos 0 aos 3 Anos: Resultados do projeto creche com sabor e Saúde - C2SNova, Lúcia; Teixeira, Beatriz; Coelho, Beatriz Cidade; Dias, Inês; Conceição, Mariana; Pita, Olívia; Jorge, Ana Verdasca; Ferreira, Liliana; Rocha, Ada; Santos, Cristina; Rodrigues, Sara; Afonso, Cláudia; Gonçalves, AnaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Comparison of Portuguese and Turkish older adults' nutritional status assessed by MNA-FFOliveira, B.M.P.M.; Öztürk, M.E.; Poínhos, Rui; Afonso, Cláudia; Ayhan, N,.Y.; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Comparison of Portuguese and Turkish older adults' nutritional status assessed by MNA-FFBruno M P M Oliveira; Ozturk, ME; Poínhos, Rui; Afonso, Cláudia; Ayhan, NY; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022Consumption of ultra-processed foods and adherence to the Mediterranean Diet Pattern and Portuguese adults and elderly: the UPPER ProjectMoraes, Milena; Oliveira, B.M.P.M.; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Torres, Duarte; Lopes, C.; Miranda, R.; Rauber, F.; Antoniazzi, L.; Levy, R.; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2021Consumption of ultra-processed foods and non-communicable diseases-related nutrient profile in Portuguese adults and elderly (2015-2016): The Upper projectDe Miranda, RC; Rauber, F; De Moraes, MM; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Rodrigues, Sara; Levy, RBArtigo em Revista Científica Internacional