Browsing by Author Abreu, Sandra

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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2013Knowledge and practices related to added salt in meals by food handlersGonçalves, Carla; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Santos, Maria; Abreu, Sandra; Moreira, PedroArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015Predictors of adherence to the Mediterranean diet from the first to the second trimester of pregnancyAbreu, Sandra; Santos, Paula Clara; Moreira, Pedro; Santos, Rute; Moreira, Carla; Montenegro, Nuno; Mota, Jorge Augusto Pinto SilvaArtigo em Revista Científica Internacional
2013Reducing added salt in vegetable soup: hedonic impact in elderly and pre-school childrenGonçalves, Carla; Monteiro, Sérgio; Padrão, Patrícia; Rocha, Ada; Abreu, Sandra; Pinho, Olívia; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Relação entre índice de Massa Corporal pré-gestacional e Ganho ponderal na gravidezSantos, Paula Clara; Abreu, Sandra; Ferreira, Margarida; Alves, Odete; Moreira, Carla; Vale, Susana; Santos, Rute; Marques, Ana; Moreira, Pedro; Mota, JorgeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2020Sodium and potassium excretion and quality of life: Preliminary results from the IMC salt ProjectGonçalves, Carla; Tânia, Santos; Padrão, Patrícia; Abreu, Sandra; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021Ultra-processed food intake and daily sodium intake: Preliminary results from IMC Salt StudyAnjos, Inês; Moreira, Pedro; Abreu, Sandra; Santos, Tânia; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Gonçalves, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Internacional