Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Browsing by Author Abreu, S.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
Title
Issue date
Author
Submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 8 to 12 of 12
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2014
Knowledge and Practices Related to Added Salt in Meals by Food Handlers
Gonçalves, C.
;
Pinho, Olívia
;
Padrão, Patrícia
;
Santos, Cristina
;
Abreu, S.
;
Moreira, Pedro
Artigo em Revista Científica Nacional
2010
Nutritional inadequacy among Portuguese preschool children
Abreu, S.
;
Marques, A.
;
Vale, S.
;
Santos, R.
;
Moreira, C.
;
Miranda, L. Soares
;
Mota, J.
;
Moreira, Pedro
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014
Salt reduction in vegetable soup does not affect saltiness intensity and liking in the elderly and children
Gonçalves, C.
;
Monteiro, S.
;
Padrão, Patrícia
;
Rocha, Ada
;
Abreu, S.
;
Pinho, Olívia
;
Moreira, Pedro
Artigo em Revista Científica Internacional
2020
Sodium and potassium excretion and quality of life: preliminar results from the iMC Salt project
Gonçalves, C.
;
Santos, T.
;
Padrão, Patrícia
;
Abreu, S.
;
Moreira, Pedro
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021
Ultra-processed food intake and daily sodium intake: preliminar results from iMC SALT Study
Anjos, I.
;
Moreira, Pedro
;
Abreu, S.
;
Santos, T.
;
Padrão, Patrícia
;
Gonçalves, C.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional