Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2020 | Association between 24h urinary sodium excretion and obesity indicators | Santos, T.; Moreira, Pedro; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Pinho, Olívia; Gonçalves, C. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2011 | Association between calcium intake and body fat among pre-school Portuguese children | Abreu, S.; Vale, S.; Pereira, M.; Santos, R.; Moreira, C.; Santos, P.; Soares-Miranda, L.; Mota, J.; Moreira, Pedro | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2013 | Association between dietary calcium intake and blood pressure among portuguese children | Abreu, S.; Moreira, Pedro; Santos, R.; Moreira, C.; Miranda, L. Soares; Vale, S. | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2015 | Beverages intake and hydration status in adolescents | Gonçalves, C.; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Pinho, Olívia; Graça, Pedro; Moreira, Pedro | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2015 | Hydration status using free water reserve in Portuguese adolescents | Gonçalves, C.; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Graça, Pedro; Santos, R.; Moreira, Pedro | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2016 | Impact of a school-based intervention to promote fruit uptake: a cluster randomised controlled trial | Rosário, R.; Araújo, A.; Padrão, Patrícia; Lopes, O.; Moreira, A.; Abreu, S.; Vale, S.; Pereira, B.; Moreira, Pedro | Artigo em Revista Científica Internacional |
2021 | Intervention to decrease salt intake inadequacy using a control device to monitor and control salt use when cooking at home: iMC SALT preliminary results | Gonçalves, C.; Santos, T.; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Graça, Pedro; Oliveira, L.; Esteves, S.; Norton, P.; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2014 | Knowledge and Practices Related to Added Salt in Meals by Food Handlers | Gonçalves, C.; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Santos, Cristina; Abreu, S.; Moreira, Pedro | Artigo em Revista Científica Nacional |
2010 | Nutritional inadequacy among Portuguese preschool children | Abreu, S.; Marques, A.; Vale, S.; Santos, R.; Moreira, C.; Miranda, L. Soares; Mota, J.; Moreira, Pedro | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2014 | Salt reduction in vegetable soup does not affect saltiness intensity and liking in the elderly and children | Gonçalves, C.; Monteiro, S.; Padrão, Patrícia; Rocha, Ada; Abreu, S.; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro | Artigo em Revista Científica Internacional |
2020 | Sodium and potassium excretion and quality of life: preliminar results from the iMC Salt project | Gonçalves, C.; Santos, T.; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2021 | Ultra-processed food intake and daily sodium intake: preliminar results from iMC SALT Study | Anjos, I.; Moreira, Pedro; Abreu, S.; Santos, T.; Padrão, Patrícia; Gonçalves, C. | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |