Browsing by Author Abreu, S.

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2020Association between 24h urinary sodium excretion and obesity indicatorsSantos, T.; Moreira, Pedro; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Pinho, Olívia; Gonçalves, C.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Association between calcium intake and body fat among pre-school Portuguese childrenAbreu, S.; Vale, S.; Pereira, M.; Santos, R.; Moreira, C.; Santos, P.; Soares-Miranda, L.; Mota, J.; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Association between dietary calcium intake and blood pressure among portuguese childrenAbreu, S.; Moreira, Pedro; Santos, R.; Moreira, C.; Miranda, L. Soares; Vale, S.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015Beverages intake and hydration status in adolescentsGonçalves, C.; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Pinho, Olívia; Graça, Pedro; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015Hydration status using free water reserve in Portuguese adolescentsGonçalves, C.; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Graça, Pedro; Santos, R.; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2016Impact of a school-based intervention to promote fruit uptake: a cluster randomised controlled trialRosário, R.; Araújo, A.; Padrão, Patrícia; Lopes, O.; Moreira, A.; Abreu, S.; Vale, S.; Pereira, B.; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2021Intervention to decrease salt intake inadequacy using a control device to monitor and control salt use when cooking at home: iMC SALT preliminary resultsGonçalves, C.; Santos, T.; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Graça, Pedro; Oliveira, L.; Esteves, S.; Norton, P.; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014Knowledge and Practices Related to Added Salt in Meals by Food HandlersGonçalves, C.; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Santos, Cristina; Abreu, S.; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Nacional
2010Nutritional inadequacy among Portuguese preschool childrenAbreu, S.; Marques, A.; Vale, S.; Santos, R.; Moreira, C.; Miranda, L. Soares; Mota, J.; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014Salt reduction in vegetable soup does not affect saltiness intensity and liking in the elderly and childrenGonçalves, C.; Monteiro, S.; Padrão, Patrícia; Rocha, Ada; Abreu, S.; Pinho, Olívia; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2020Sodium and potassium excretion and quality of life: preliminar results from the iMC Salt projectGonçalves, C.; Santos, T.; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021Ultra-processed food intake and daily sodium intake: preliminar results from iMC SALT StudyAnjos, I.; Moreira, Pedro; Abreu, S.; Santos, T.; Padrão, Patrícia; Gonçalves, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional