Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Browsing by Author A.S.G. Costa
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
Title
Issue date
Author
Submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 14 to 18 of 18
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2015
Perfil nutricional de algas marinhas edíveis: influência da origem geográfica
C. Costa
;
F. Pimentel
;
Rita C. Alves
;
A.S.G. Costa
;
Arminda Alves
;
Beatriz B P P Oliveira
Artigo em Revista Científica Nacional
2016
Uma nova era para Quercus spp.: sustentabilidade de recursos naturais subvalorizados
Ana F. Vinha
;
J. C. M. Barreira
;
A.S.G. Costa
;
M B P P Oliveira
Artigo em Revista Científica Nacional
2016
Valorização de frutos silvestres edíveis para consumo in natura
A. F. Vinha
;
C. Albuquerque
;
A.S.G. Costa
;
E. Costa
;
M. C. Manso
;
A. Santos-Silva
;
Beatriz B P P Oliveira
Artigo em Revista Científica Nacional
2016-09
Valorization of Calluna vulgaris (L.) Hull as a potential cosmetic ingredient: characterization, antioxidante activity and cell viability study
T. Moreira
;
J. Santos
;
A.S.G. Costa
;
D. Pinto
;
F. Pimentel
;
A. I. Oliveira
;
F. Rodrigues
;
M B P P Oliveira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09
Valorization of olive pomace: bioactive compounds and antioxidant properties
M. A. Nunes
;
F. B. Pimentel
;
Rita C. Alves
;
A.S.G. Costa
;
Beatriz B P P Oliveira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional