Browsing by Author Óscar L. Ramos

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2016Design of bio-based supramolecular structures through self-assembly of α-lactalbumin and lysozymeF. Xavier Malcata; Adenilson A. Monteiro; Márcia R. Monteiro; Ricardo N. Pereira; Renata Diniz; Angélica R. Costa; José A. Teixeira; Álvaro V. Teixeira; Eduardo B. Oliveira; Jane S. Coimbra; Óscar L. Ramos; António A. VicenteArtigo em Revista Científica Internacional
2015Edible bio-based nanostructures: delivery, absorption and potential toxicityJoana T. Martins; Óscar L. Ramos; Ana C. Pinheiro; Ana I. Bourbon; Hélder D. Silva; Melissa C. Rivera; Miguel A. Cerqueira; Lorenzo Pastrana; F. Xavier Malcata; África Gonzalez-Fernandez; António A. VicenteArtigo em Revista Científica Internacional
2012Effect of composition of commercial whey protein preparations upon gelation at various pH valuesÓscar L. Ramos; Joana O. Pereira; Sara I. Silva; Maria M. Amorim; João C. Fernandes; José A. Lopes da Silva; Manuela E. Pintado; F. Xavier MalcataArtigo em Revista Científica Internacional
2016In vitro digestion and stability assessment of beta-lactoglobulin/riboflavin nanostructuresF. Xavier Malcata; Daniel A. Madalena; Óscar L. Ramos; Ricardo N. Pereira; Ana I. Bourbon; Ana C. Pinheiro; José A. Teixeira; António A. VicenteArtigo em Revista Científica Internacional
2017Micro- and nano bio-based delivery systems for food applications: In vitro behaviorLívia de Souza Simões; Daniel A. Madalena; Ana C. Pinheiro; José A. Teixeira; António A. Vicente; Óscar L. RamosArtigo em Revista Científica Internacional
2014Physical effects upon whey protein aggregation for nano-coating productionÓscar L. Ramos; Ricardo N. Pereira; Rui Rodrigues; José A. Teixeira; António A. Vicente; F. Xavier MalcataArtigo em Revista Científica Internacional
2016Production of whey protein-based aggregates under ohmic heatingF. Xavier Malcata; Ricardo N. Pereira; Rui M. Rodrigues; Óscar L. Ramos; José António Teixeira; António A. VicenteArtigo em Revista Científica Internacional